Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 7
  • 16.11.2016. 20:00

Lokalne samouprave ulagat će u seoske ceste!

Održana radionica za tip operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta"

Foto: pixabay.com, Larisa-K
  • 2.434
  • 267
  • 0

Nedavno je održana radionica za tip operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta". Na radionici je sudjelovalo 140 sudionika, predstavnika jedinica lokalnih samouprava, lokalnih akcijskih grupa, konzultantskih tvrtki i drugih zainteresiranih dionika.

Podnošenje prijava planirano je od 04. studenog do 23. prosinca 2016. godine, a sve detalje o provedbi mjere možete pronaći u Pravilniku o provedbi mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., (Narodne novine, br. 71/2016).

Lokalne samouprave korisnici Mjere 7

Podsjećamo kako su prihvatljivi korisnici jedinice lokalne samouprave, a prihvatljivi troškovi su gradnja ili rekonstrukcija nerazvrstanih cesta u naselju s najviše 5.000 stanovnika. Intenzitet javne potpore po projektu/operaciji unutar tipa operacije 7.2.2. iznosi do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova.

Najniži iznos javne potpore po projektu iznosi 30.000 eura u protuvrijednosti u kunama, a najviši iznos javne potpore po projektu iznosi 1.000.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

U nastavku možete preuzeti prezentacije s održane radionice.

Foto: pixabay.com, Larisa-K


Dokumenti


Tagovi

Mjera 7 Lokalne samouprave


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Po uzoru na europske kolege i poljoprivrednici iz susjedne Slovenije izašli su traktorima na ulice. Kako pišu tamošnji mediji, zauzeli su parkirališta i nogostupe celjskog sajmišta i to u vrijeme kada se održava sajam Agritech 2024. Na pros... Više [+]