Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 7
  • 16.11.2016. 20:00

Lokalne samouprave ulagat će u seoske ceste!

Održana radionica za tip operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta"

Foto: pixabay.com, Larisa-K
  • 2.435
  • 267
  • 0

Nedavno je održana radionica za tip operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta". Na radionici je sudjelovalo 140 sudionika, predstavnika jedinica lokalnih samouprava, lokalnih akcijskih grupa, konzultantskih tvrtki i drugih zainteresiranih dionika.

Podnošenje prijava planirano je od 04. studenog do 23. prosinca 2016. godine, a sve detalje o provedbi mjere možete pronaći u Pravilniku o provedbi mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., (Narodne novine, br. 71/2016).

Lokalne samouprave korisnici Mjere 7

Podsjećamo kako su prihvatljivi korisnici jedinice lokalne samouprave, a prihvatljivi troškovi su gradnja ili rekonstrukcija nerazvrstanih cesta u naselju s najviše 5.000 stanovnika. Intenzitet javne potpore po projektu/operaciji unutar tipa operacije 7.2.2. iznosi do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova.

Najniži iznos javne potpore po projektu iznosi 30.000 eura u protuvrijednosti u kunama, a najviši iznos javne potpore po projektu iznosi 1.000.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

U nastavku možete preuzeti prezentacije s održane radionice.

Foto: pixabay.com, Larisa-K


Dokumenti


Tagovi

Mjera 7 Lokalne samouprave


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]