Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 30.000 fanova
  • 12.11.2015. 17:15

Ljubav ide preko Agrokluba!

U mnoštvu motivacijskih komentara nije bilo jednostavno izdvojiti samo jedan komentar čiji će autor dobiti poklon.

  • 522
  • 201
  • 0

Zahvaljujući svim vjernim čitateljima i korisnicima informacijskog sustava Agroklub, kao i fanovima na društvenim mrežama, službena Agroklubova Facebook stranica danas broji više od 30.000 fanova. Povodom toga, osmišljeno je i pripremljeno darivanje za fana koji će svojim komentarom najviše razveseliti redakciju. Naime, potrebno je bilo "lajkati" Facebook objavu i u komentaru iste napisati zašto volite Agroklub!

Zašto volite Agroklub?

Neočekivani odaziv i mnoštvo vaših zanimljivih razloga zašto volite Agroklub, bili su povod za izdvajanjem nekoliko istaknutijih komentara. Naravno, u mnoštvu motivacijskih komentara nije bilo jednostavno izdvojiti samo jedan komentar čiji će autor dobiti poklon.

  • Sebastijan Šovagović: "Volim Agroklub zato što me prvi informira kada će bit isplata poticaja."
  • Snježana Guberović: "Preko polja, livada, voćnjaka, plodnih oranica, najbolje savjete daje Agroklub, naša najbolja virtualna stranica."
  • Branka Čale: "Volim Agroklub zato što sam informirana i ispadam pametna pred svojim zaručnikom (koji je poljoprivrednik) iako se ja uopće ne bavim poljoprivredom. Ljubav ide preko Agrokluba."
  • Jasminka Brlic: "Volim Agroklub zato što daje nadu da će poljoprivreda opstati bez obzira na sve. Hvala vam za to."
  • Josip Vrkljan: "Volim Agroklub zato što uvijek ima dobar odgovor na svako pitanje i predobre članke."
  • Mirjana Kevic: "Volim Agroklub zato što je to jedini mediji, koji svojom pozitivnošću uspijeva u meni održavati vjeru da ipak postoji "ono nešto" radi čega sam doselila u Hrvatsku 80-tih. Budućnost."

Agroklubov poklon zaljubljenoj zaručnici

Agroklub poklon dobit će Branka Čale, čiji je komentar izdvojen, kako bi se ljubav uz pomoć Agrokluba i dalje održala. Dobitnica se s osobnim podacima treba javiti na info@agroklub.com. Čestitke!

"Volim Agroklub zato što sam informirana i ispadam pametna pred svojim zaručnikom (koji je poljoprivrednik) iako se ja uopće ne bavim poljoprivredom. Ljubav ide preko Agrokluba", napisala je Branka Čale i zaslužila poklon.


Tagovi

Agroklub Facebook Volim Agroklub Facebook darivanje Agroklub korisnici Mirjana Kevic Josip Vrkljan Agroklub fanovi Jasminka Brlic Snježana Guberović Branka Čale Sebastijan Šovagović


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.