Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 30.03.2020. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

KWS donirao osam monitora vitalnih funkcija KBC-u Osijek

Njemačka sjemenarska tvrtka KWS poziva i ostale tvrtke i pojedince ukoliko su u mogućnosti pomoći, da isto učine na bilo koji način.

Foto: KWS
  • 282
  • 67
  • 0

Njemačka sjemenarska tvrtka KWS donirala je 8 monitora vitalnih funkcija Kliničkom bolničkom centru Osijek kao pomoć u liječenju oboljelih od virusa Covid-19. Ovoga puta izvanredne okolnosti su ih, kako kažu, dovele do toga da odreagiraju na puno višoj razini od lokalne te pomognu široj zajednici. 

"Jako smo sretni i ponosni što je inicijativa za pomoć došla od strane naših djelatnika u želji da, u ovom dijelu Hrvatske gdje regionalnoj bolnici u Osijeku gravitira populacija stanovništva iz čak pet županija, u kojima i mi djelujemo kao tvrtka, na neki način pomognemo jer nemoguće je ostati ravnodušan", prenose iz tvrtke KWS.

Ovim putem pozivaju i ostale tvrtke i pojedince ukoliko su u mogućnosti pomoći, da isto učine na bilo koji način.

"Slogan tvrtke KWS je "Sijemo budućnost od 1856." što smo ovom donacijom i učinili, za bolje sutra, za našu djecu i našu zajedničku budućnost", poručuju.

acsx
Drager Vista 120 uređaj (Izvor: www.draeger.com)

Ukupna vrijednost donacije osam monitora vitalnih funkcija marke Dräger Vista 120 koje je KWS donirao u svrhu borbe protiv virusa Covid-19 je 280.000 kuna.

Kažu kako donacije i projekti pomoći tvrtki KWS Sjeme d.o.o. na području Hrvatske nisu nepoznati. Dapače, svake godine dio sredstava koriste za potporu i pomoć zajednici poljoprivrednika i proizvođača, najviše u manjim sredinama u sklopu svoje djelatnosti. Uz spomenutu donaciju, tvrtka KWS je ranije poduzela mjere prevencije i zaštite vlastitih djelatnika, osiguravši im dezinfekcijska i zaštitna sredstva za rad te su u poslovnoj komunikaciji dali prednost radu od kuće putem telefona i interneta.


Tagovi

KWS Donacija KBC Osijek Koronavirus Covid-19 Dräger Vista 120


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.