Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IAKS mjere
  • 14.07.2021. 08:40

Krenule kontrole na terenu izravne potpore za 2021. godinu

Korisnicima skrećemo pozornost da redovito provjeravaju obavijesti koje im stižu na korisničke račune mrežne aplikacije AGRONET, poručuju iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/stevanovicigor
  • 5.720
  • 379
  • 0

Započela je kampanja kontrole na terenu prihvatljivosti jedinstvenih zahtjeva za potporu za 2021. godinu na kontrolnim uzorcima gospodarstava, obavještavaju iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Podsjećaju, poljoprivredno gospodarstvo nakon podnošenja jedinstvenog zahtjeva može u bilo kojem trenutku tijekom godine biti predmet kontrole koju provodi osoba (kontrolor) ovlaštena od strane Agencije za plaćanja i/ili može biti predmet kontrole daljinskim istraživanjem, koja se provodi interpretacijom satelitskih i zračnih snimaka, sukladno člancima 156. i 157. važećeg Pravilnika i propisanim procedurama.

U slučaju nesukladnosti utvrđenih tijekom kontrole na terenu ili na temelju zaprimljenih zapisnika/rješenja Državnog inspektorata o provedenom inspekcijskom nadzoru, koje Agencija koristi kao pravovaljane izvještaje o kontroli na terenu nad korisnicima, izvještaji će uz popratni dopis korisnicima biti dostavljeni isključivo elektronički (internetom), putem zaštićene mrežne aplikaciji AGRONET, vidljivi u kartici "KNT".

Danom dostave izvještaja smatra se dan kada je izvještaj o kontroli postavljen na AGRONET, sukladno članku 158. Pravilnika.

"Korisnicima skrećemo pozornost da redovito provjeravaju obavijesti koje im stižu na račune te mrežne aplikacije“, poručuju iz APPRRR-a.


Tagovi

Kontrole na terenu Jedinstven zahtjev IAKS mjere


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs