Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državno zemljište
  • 27.10.2019. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Šandrovac

Kreće raspisivanje natječaja za državno zemljište u Općini Šandrovac

Inače, Bjelovarsko-bilogorska županijja preuzela je ishođenje Programa vezanih za raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za svih 10 jedinica lokalne samouprave.

Foto: Pixabay/Pexels
  • 369
  • 23
  • 0

Ako ste stanovnik Općine Šandrovac i želite se natjecati za zakup državnog poljoprivredog zemljišta, uskoro ćete to moći. Naime, Boris Tomšić pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj Bjelovarsko-bologorske županije, uz prisustvo župana Damira Bajsa, uručit će načelniku Općine Šandrovac Josipu Dekaliću Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske. 

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske bit će uručen u ponedjeljak, 28. listopada (ponedjeljak) 2019. godine u 13 sati
u općinskoj vijećnici Općine Šandrovac. 

"Predajom Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Šandrovac za koji je stigla suglasnost nadležnog Ministarstva na Općini Šandrovac je sada da provodi program i krene u raspisivanje natječaja vezanih uz državno zemljište na svom području. Time će poljoprivrednici ostvariti svoje pravo temeljem zakona i doći do mogućnosti raspolaganja zemljištem.

Inače, Bjelovarsko-bilogorska županija, točnije županijski Upravni odjel za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj preuzeo je ishođenje Programa vezanih za raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za naših 10 jedinica lokalne samouprave", navode iz te Županije. 


Tagovi

Državno zemljište Natječaj Šandrovac


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P