Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija
  • 05.07.2016. 19:30

Koprivničko - križevačke delicije zamirisale Pečuhom

U organizaciji Generalnog konzulata RH u Pečuhu, Koprivničko križevačke županije, Podravke i Podravke International Kft. Mađarska, održana je promocija Koprivničko križevačke županije.

Foto: Generalni konzulat RH u Pečuhu
  • 551
  • 26
  • 0

U organizaciji Generalnog konzulata RH u Pečuhu, Koprivničko križevačke županije, Podravke i Podravke International Kft. Mađarska, održana je promocija Koprivničko križevačke županije i vodeće hrvatske prehrambene kompanije Podravke koja je na mađarskom tržištu prisutna od 1967. godine.

Pod kuharskim vodstvom Dražena Đuriševića, Podravkin gastro tim (Mišel Tokić, Zlatko Sedlanić, Zoran Delić i Marko Peras) pripremili su za više od dvije stotine gostiju tradicionalne specijalitete. Osim hladnih predjela, moglo se kušati i više glavnih jela koje su ovi kulinarski eksperti pomno pripremili i odabrali, a posebnu pozornost izazvao je tradicionalni roštilj i kotlovina te nezaobilazni slatki program.

Nazočnima je na najbolji mogući način predstavljena Koprivničko križevačka županija i njena bogata turistička, gastro i eno ponuda s ciljem promocije velikih potencijala kontinentalnog turizma Republike Hrvatske.

Foto: Generalni konzulat RH u Pečuhu


Tagovi

Koprivničko-križevačka županija Gastro Eno ponuda Promocija Delicije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰