Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatne edukacije
  • 07.01.2015. 12:45

Koji su potencijali suradnje OPG-a s Podravkom?

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svi zainteresirani, prijavite se na besplatne edukacije "Potencijali suradnje poljoprivrednih gospodarstava i Podravke".

Foto: depositphotos.com
  • 1.279
  • 71
  • 0

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svi zainteresirani, prijavite se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. u Kinu Velebit (Zrinski trg 6) i Pučkom otvorenom učilištu (Trg bana Josipa Jelačića 6) koje je za vas pripremio Poslovni dnevnik.

Projekt Poslovni uzlet koji je u 2014. godini educirao više od 7.000 malih i srednjih poduzetnika te pomogao njihovim poslovanjima nastavlja se i u 2015. godini.

Na jednoj od edukacija Davor Popović, direktor Sektora Nabave u Podravki, održat će prezentaciju u kojoj će svim zainteresiranima objasniti način rada Podravke te im iznijeti mogućnosti za suradnju. Zainteresirani sudionici predavanja će također dobiti sve potrebne kontakte za operacionalizaciju posla.

"Prava je šteta da uz sve poljoprivredne potencijale koje imamo, uvozimo povrće iz Mađarske i Makedonije", tvrdi Davor Popović iz Podravke. Upravo o tim potencijalima i prednostima suradnje s Podravkom čut će svi polaznici edukacije Potencijali suradnje poljoprivrednih gospodarstava i Podravke koju će održati Davor Popović, Zlatko Đelekovčan i Zdravko Matotan 30. siječnja 2015. u sklopu Poslovnog uzleta grada Koprivnice.

"Taj kraj je vrlo orijentiran na poljoprivredu i poduzetnici i poljoprivrednici imaju veliku priliku. Od nas će dobiti sve potrebne informacije o tome koji su načini rada ako surađujete s Podravkom, koje vrste povrća su tražene, koje tehničke mjere poljoprivrednici moraju poznavati i slične detalje", pojašnjava Popović.

Napominje kako je ova edukacije izvrsna prilika za sve one koji se žele početi baviti poljoprivredom i traže suradnike. "Mi u Podravci cijelom nizu naših kooperanata financiramo sjeme, gnojiva i slično tijekom trajanja ugovora. Sve plaćamo na vrijeme i mnoga obiteljska poljoprivredna gospodarstva su postala dio naše baze suradnika", navodi Popović.

Stručnjaci iz Podravke odgovorit će na sva pitanja polaznika i time otkloniti sve njihove nedoumice i upoznati ih s ključnim informacijama. "Sve informacije koje trebate dobit ćete na jednom mjestu", zaključio je Popović.

Edukacije za sve sudionike su besplatne, a svoje mjesto na edukacijama osigurajte ovdje jer broj mjesta je ograničen. Detaljnije informacije o navedenom događaju možete vidjeti na sljedećem linku.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Izvor: poslovni.hr, Foto: depositphotos.com


Tagovi

OPG Besplatne edukacije Davor Popović Poslovni uzlet Zlatko Đelekovčan Zdravko Matotan Podravka Kooperanti. Poduzetnici Suradnja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]