AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Koji su planovi novog predsjednika HPK?

Koji su planovi novog predsjednika HPK?

Mladen Jakopović

Koji su planovi novog predsjednika HPK?

Datum: 30.12.2017. 09:00 |

1

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Na čelu Hrvatske poljoprivredne komore odnedavno je Mladen Jakopović.

Ojačati Komoru, okupiti poljoprivredne proizvođače kako bi bili jači i da bi se ojačali sektori kako bi bili jači u pregovorima u EU-u, te povući više sredstava za pojedine specifičnosti, planovi su novog predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore Mladena Jakopovića koje je istaknuo gostujući u emisiji Novi dan televizije N1.

Kako im je rekao, sve dosad u Komori bilo je na volonterskoj bazi. Tek 650 OPG-ova redovito su plaćali komorski doprinos i oni su odabrali novo vodstvo.

Mladen Jakopović novi predsjednik HPK

"Komora je interesno udruženje i mora biti potpuni stup da se kroz nju na nacionalnoj i europskoj osnovu mogu podići spacifični interesi koje imamo. Moramo naći ciljanu nišu koja je za nas specifična. Mi smo u klubu mediteranskih zemalja i imamo recimo interes u proizvodnji vina i maslina pa to moramo podići na veću razinu", rekao im je Jakopović.

Što je još rekao, pogledajte ovdje.

Podsjećamo, Mladen Jakopović poljoprivrednik je iz Varaždinske županije odnosno iz Pake pokraj Novog Marofa, čiji se OPG Jakopović, odnosno “Kuća Magične Trave”, bavi proizvodnjom ljekovitog bilja, matičnjaka, odnosno proizvodnjom organske kozmetike, u čemu je pionir u Hrvatskoj. Na čelu HPK zamijenio je Matiju Brlošića.

Foto: Facebook/LAG Prigorje-Zagorje

Broj pregleda članka: 408; Uspješnost članka: 28.4

Tagovi: Predsjednik, HPK, Mladen Jakopović

Ključne riječi članka: koji, su, planovi, novog, predsjednika, hpk, jakopović, odnosno, rekao, novog


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!