Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stvaratelji za stoljeća
  • 06.03.2018. 12:00

Klaster poljomehanizacije dobio nagradu "Stvaratelji za stoljeća"!

Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja donijelo je odluku o uručenju nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeća" Društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o.

  • 259
  • 19
  • 0

Društvo Klaster poljomehanizacije d.o.o. ima razloga za ponos i zadovoljstvo!
Naime, u razdoblju od 6mjeseci (od 01. 08. 2017. do 03. 02. 2018. godine) proveden je proces animiranja predlagača, predlaganje (potencijalnih) kandidata, obavještavanje i animiranje kandidata kao i provođenje propisanih procedura te u konačnici odlučivanje o laureatima. 
U procesu predlaganja kandidata sudjelovalo je 169 predlagača iz 9 zemalja, te je predložen ukupno 491 kandidat iz 10 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija). Zbog velikog broja pristiglih prijedloga, tajništvo Projekta eliminiralo je one kandidate koji nisu zadovoljavali propisane preduvjete i sačinilo inicijalnu selekciju potencijalnih kandidata.

ce
Dodjela nagrada "Stvaratelji za stoljeća" u Dubrovniku

Klaster poljomehanizacije odnio nagradu!

Svi predloženi kandidati dali su pisanu suglasnost za nominaciju. Prijedlozi i obrazloženja za 92 nominirana kandidata prezentirani su na 180 stranica teksta uz prethodnu selekciju od Tajništva Komiteta. Potom su neovisnom Međunarodnom trinaestočlanom povjerenstvu za dodjelu nagrada i priznanja (3 počasna člana ne glasuju) dostavljena imena 92 nominirana kandidata na daljnje razmatranje i odlučivanje. Kako bi se postalo laureatom, svaki kandidat trebao je dobiti 2/3 glasova članova povjerenstva - dakle, najmanje 7 glasova. Komitet je od 92 nominirana, odabrao i nagradio 40 najboljih pravnih i fizičkih osoba, iz 7 zemalja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive donijelo je odluku o uručenju nagrada i priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeća" Društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o., Osijek, Hrvatska. 

ce
Nagrada pripala Klasteru poljomehanizacije!

Svečanost dodjele nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" održana je u Dubrovniku, od 02. do 04.03.2018. godine u hotelu Sheraton.

Autor i foto: Željko Erkapić, Klaster poljomehanizacije d.o.o.


Tagovi

Stvaratelji za stoljeća Klaster poljomehanizacije Nagrada Razvoj poduzetništva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Francuski pekari ispekli su najduži baguette na svijetu, od 140,53 metra, čime su vratili rekord za jedan od svojih najpoznatijih nacionalnih zaštitnih znakova, a kojeg je Italija držala pet godina. Baguette, oko 235 puta duži od tradiciona... Više [+]