Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Webinar
  • 14.06.2023. 10:30

Kako uspješnije voditi OPG i postati agro menadžer?

Prijavite se na online konferenciju i doznajte koje su vještine i znanja potrebne za vođenje poljoprivrednog gospodarstva.

Foto: Depositphotos/budabar
  • 895
  • 71
  • 1

Poljoprivrednici se danas često žale da im birokracija uzima sve više vremena i da se oni trebaju baviti poljem, a ne papirima.  

To je djelomično točno. Iako smo s papira odavno prešli na ekran, barem kada govorimo o prijavljivanju za potpore, evidenciju proizvodnje, poslovanje s javnom upravom, kupcima i slično, potrebno je učiniti i korak više. I tako stalno, jer je cjeloživotno obrazovanje pojam kojega ne možemo izbjeći ni u agraru.

Za uspješno bavljenje poljoprivredom u 21. stoljeću više nije dovoljno samo obrađivati zemlju, treba biti digitalno i financijski pismen. Poljoprivrednik danas mora postati agro menadžer ili, kako bi se to na hrvatskom jeziku reklo - poljo gospodarstvenik.

Što sve treba znati poljoprivrednik ili onaj tko to želi postati, tema je online konferencije "Kako uspješnije voditi OPG i postati agro menadžer?" koja će se održati 20. lipnja 2023. godine od 11 sati preko platforme ZOOM i uživo na YouTubu Agrokluba.

Prijavite se besplatno na online konferenciju 

Razgovarat ćemo o agro-poduzetničkom stavu i kako doći do relevantnih informacija koje su potrebne za uspješno poslovanje jednog OPG-a ili poljoprivrednog poduzeća, te koji su osnovni digitalni alati danas na raspolaganju.

Doznat ćemo kako istražiti konkurenciju, na koji način formirati cijene svojih proizvoda i što o knjigovodstvu treba znati svaki poljoprivrednik.

Naši panelisti su: Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi, Zvonimir Kalić, proizvođač konoplje, Ines Dundović, direktorica tvrtke Veggie koja se bavi proizvodnjom i preradom povrća, Gordana Rogić, knjigovotkinja i Barbara Đukić, savjetnica u tvrtki IPS Konzalting. Moderatorica online konferencije bit će Leticija Hrenković iz Agrokluba.

Online konferenciju suorganizira tvrtka IPS konzalting, koja je razvila digitalnu platformu e-OPG, nastalu okviru FAIRshare projekta, a kojoj je cilj olakšati proizvođačima i poljoprivrednim savjetnicima korištenje digitalnih alata, radi produktivnije i održivije proizvodnje. 

Link za prijavu za ZOOM pronađite OVDJE. Samo prijavljeni korisnici na ZOOM moći će putem chata postavljati pitanja panelistima.

Cijela konferencija, u trajanju od 60 minuta, bit će, kako smo naveli, izravno emitirana uživo na YouTubu Agrokluba


Tagovi

Kako voditi OPG? Financijska pismenost Agro poduzetnički stav Digitalna pismenost Matija Žulj Ines Dundović Zvonimir Kalić Gordana Rogić IPS Konzalting Barbara Đukić Poljogospodarstvenik


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

Treba li sjedište Ministarstva poljoprivrede biti u Osijeku?

782


Glasova: 424

Da 54,2%

Glasova: 228

Ne 29,2%

Glasova: 130

Svejedno mi je 16,6%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tips&tricks: Ako muku mučite s rovcima (mrmcima) u vrtovima, iskoristite stare plastične posudice od cvijeća, jogurta i sl., izrežite dno i pri sadnji korijen neka bude u posudici, zatrpajte zemljom i nadajte se najboljem :D Mi ovako sadimo... Više [+]