Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

IPS KONZALTING

IPS Konzalting je hrvatsko-belgijska konzultantska tvrtka specijalizirana za poljoprivredni sektor. Tvrtka je započela s poslovanjem u Hrvatskoj 2013. godine kada je otvoren ured u Sisku uz suradnju s 4 belgijske tvrtke partnera s više od 250 zaposlenih koji posluju na području Belgije i EU već više od 20 godina.

Našim klijentima nudimo usluge pripreme i provedbe EU projekata, kao i savjetovanje u segmentu poljoprivredne proizvodnje te implementacije održivih tehnologija u agraru. IPS također ima bogat portfolio znanstveno – istraživačkih projekata koji se bave inovacijama u poljoprivredi. IPS je ponosni partner i voditelj istraživanja u segmentu poslovnog planiranja i istraživanja tržišta u 6 Horizon (Nutri-2-Cycle, Fertimanure, SEA2LAND, LIVESEEDING, NOVAFERT i FAIRshare) i Erasmus + projektu (CAPTIVATE).

Jedan od projekata na koje smo posebno ponosni je i FAIRshare projekt u okviru kojeg je IPS kreirao platformu za poljoprivrednike – e-OPG. Cilj FAIRshare projekta, ali i e-OPG platforme je poboljšanje korištenja digitalnih savjetodavnih alata i usluga radi podržavanja produktivnije i održivije poljoprivrede.

IPS KONZALTING

Kontaktirajte nas

IPS Konzalting

Ante Starčevića 66, Sisak

Ana-Marija Špicnagel

098 995 3630

E-mail:ams@ips-konzalting.hr

Posjeti našu web stranicu!