Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zajednička poljoprivredna politika
  • 13.03.2015. 13:30

Kako ostvariti izravna plaćanja od 2015.?

Putem informativnih radionica saznajte koje promjene očekuju poljoprivrednike za ostvarenje izravnih plaćanja nakon 2015. godine

Foto: Depositphotos.com/photography
  • 2.006
  • 99
  • 0

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU, posebno vezano za izravna plaćanja poljoprivrednicima.

Sa ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede prezentirat će novitete putem lokalnih radionica.

Radionice u svim hrvatskim županijama organiziraju se u okviru EU Twinning projekta "Priprema hrvatske agencije za plaćanja za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike i Zajedničke ribarstvene politike EU za razdoblje nakon 2013.", u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Raspored radionica po gradovima

Prva radionica održat će se u Zagrebu 16. ožujka 2015. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori s početkom u 10 sati, a za termine ostalih radionica potrebno je mišem kliknuti na željeni grad.

Izvor: APPRRR, Foto: Depositphotos.com/photography33


Tagovi

Agencija za plaćanja Zajednička poljoprivredna politika ZPP Izravna plaćanja nakon 2015 Program ruralnog razvoja Hrvatska gospodarska komora Radionice za poljoprivrednike

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.