Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cijena sijena
  • 16.04.2022. 18:00

Kako na velikoj bali sijena zaraditi više od 17.000 eura?

Mnogi u vrijeme blagdana pronalaze način za dodatnu zaradu, ali su cijene sijena za dekoracije daleko iznad troškova proizvodnje i ponuđači očekuju izvanredan profit

Foto: Depositphotos/vision.si
  • 1.730
  • 185
  • 0

Mnogi će poželjeti imati pravi ugođaj za Uskrs, a vrlo popularne su dekoracije koje u sebi sadrže uskrsnu travu. Prirodna trava ili sijeno se najčešće koriste i traže.

Njome se ukrašavaju korpice za jaja, ukrasni predmeti, a ima onih koji nemaju gdje nabrati travu za gnijezdo pa će im ovo poslužiti kao alternativa. 

Trenutno se na internetu mogu pronaći ponude za oko 7,5 eura po vrećici sijena od 150 grama. 

Brojni su oni koji u vrijeme blagdana pronalaze način za dodatnu zaradu, ali su cijene sijena za dekoracije daleko iznad troškova proizvodnje i ponuđači očekuju izvanredan profit. Vrlo je vjerojatno da ponuđači ujedno nisu i proizvođači, nego dobri trgovci koji znaju namirisati gdje se skriva zarada. 

Kada imate na umu da bi za standardnu balu sijena od 150kg trebalo izdvojiti 7.500 eura, a za veliku od 350kg potrebno je 17.500 eura, očigledno je da se radi o brzoj zaradi. 

Najbolje sijeno na svijetu košta do 250 eura po toni - po čemu je posebno?

Proizvod je osušena trava, a ulaganje se svodi na kupovinu i tiskanje vrećica. Jasno je da u ovom slučaju više koštaju vrećice nego sam proizvod koji se prodaje - sijeno.


Tagovi

Uskrs Sijeno Osušena trava Dekoracija sijenom Uskrsno sijeno Uskrsna dekoracija


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.