Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Brošura za poljoprivrednike
  • 24.11.2015. 14:10

Kako do 2020. ostvariti prava na potpore?

U svim regionalnim uredima Agencije za plaćanja možete dobiti novu brošuru u kojoj su detaljno pojašnjena prava i obaveze vezane uz prava na potporu.

  • 1.635
  • 173
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi izdala je novu brošuru za poljoprivrednike s detaljnim uputama o izravnim potporama koje mogu ostvariti do 2020. godine.

U brošuri su detaljno opisane kontrolne aktivnosti koje agencija za plaćanja svake godine provodi nad poljoprivrednim gospodarstvima te pojašnjena pravila kojih se poljoprivrednici moraju pridržavati kako bi ostvarili puni iznos izravne potpore.

Izravna potpora poljoprivrednicima do 2020. - nova brošura za poljoprivrednike!

"Naime, nepridržavanje pravila dovodi do umanjenja isplate, a u nekim slučajevima čak i do izuzimanja cjelokupne isplate ili višegodišnje sankcije, pa preporučamo svim poljoprivrednicima koji koriste izravna plaćanja da pažljivo pročitaju ovu brošuru te da nam se slobodno obrate za dodatne informacije na info@apprrr.hr", poručuju iz agencije.

Tiskanu verziju brošure Izravna potpora poljoprivrednicima i kontrola prije isplate možete dobiti u regionalnim uredima Agencije za plaćanja, a elektronsku verziju, kao i sve prethodne brošure ove agencije, moguće je preuzeti ispod teksta, a ostale brošure pogledajte ovdje.


Dokumenti


Tagovi

Agencija za plaćanja Brošura Detaljne upute Izravne potpore Kontrolne aktivnosti Višegodišnje sankcije Regionalni uredi


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]