Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 27.04.2023. 18:00

Kako će izgledati John Deere model traktora 2024.?

Poručuju da će kupci s poboljšanjima postići najvišu razinu učinkovitosti precizne poljoprivrede i lakoće upotrebe, a njihovi traktori biti spremni za budućnost

Foto: John Deere
  • 3.442
  • 253
  • 0

John Deere će sa svojim modelom traktora iz 2024. podići poljoprivredu na višu razinu integrirajući novi G5 CommandCenterTM displej u svim strojevima serije 6, 7, 8 i 9 što će dodatno poboljšati udobnost voženje, poručuju iz ove tvrtke. 

Mnogobrojna poboljšnja

Novi G5Plus CommandCenter obuhvaća dokumentaciju, sinkronizaciju podataka, JDLink konekciju, primjenu varijabilne brzine, kontrolu sekcija i AutoTrac navođenje kao standard na svim šestocilindarskim traktorima serije 6R, 7, 8 i 9.

Veći ekran

Od prethodnog ekrana 12,8-inčni G5Plus CommandCenter je veći za 33 posto. Dolazi sa 1080P i puno bržim procesorom. Poručuju da će kupci s ovim ažuriranjem, postići najvišu razinu učinkovitosti precizne poljoprivrede i lakoće upotrebe, a njihovi traktori biti spremni za budućnost

Udobnost operatera

Model 2024. John Deere 6R postavlja nove standarde i donosi nove inovacije koje poboljšavaju udobnost operatera. Redizajnirani stup i upravljenje volanom pružaju novi nivo udobnosti, posebno u performansama na putu. Novi sustav prigušenja dostupan je na Premium i Ultimate sjedalima.

Poboljšana udobnost operatera i upravljanje strojem

Model 2024 7R ima novi sustav upravljanja s 50 posto povećanjem kapaciteta upravljanja, što je omogućeno većim cilindrima upravljanja koji su standardno ugrađeni u sve strojeve iz ove serije Kako bi se povećala udobnost rukovatelja, novi sustav upravljanja je kao kod automobila. Prirodno se ponovo centrira i značajno poboljšava držanje linije. Poznato kao reaktivno upravljanje, ova funkcija se može lako aktivirati preko softverskog tipkala na CommandCenter-u.

Dva dodatna prednja kočiona diska poboljšavaju iskustvo rukovatelja i transportne performanse. Svi traktori 7, 8 i 9 imaju novi kutni ekran visoke rezolucije i ugrađeni StarFire 7000.


Tagovi

John Deere Traktori G5 CommandCenterTM displej G5Plus CommandCenter Poboljšanje Traktor budućnosti


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.


Partner