Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pregled traktora
  • 11.04.2020. 10:30
  • Varaždinska, Maruševec

Kad oni ne mogu do njih, vlasnicima traktora 'dovezli' stanicu za tehnički pregled

U cilju poštivanja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, tehnički je pregled traktora i prikolica organiziran ispred zgrade općine Maruševec.

Foto: Općina Maruševec
  • 399
  • 47
  • 0

"Kako bi poljoprivrednicima s područja naše općine uštedjeli vrijeme i novac, Općina Maruševec već nekoliko godina organizira tehničke preglede za traktore i traktorske prikolice. Ove smo godine već imali takvu akciju, a budući da zbog protuepidemijskih mjera naši mještani ne smiju napuštati područje domicilne općine, u kojoj nemamo stanica za tehnički pregled vozila, odlučili smo ponovo organizirati akciju, koja se pokazala kao pun pogodak.

Naši su mještani i ovoga puta iskoristili mogućnost za tehnički pregled svojih traktora nadomak svog kućnog praga", rekao nam je Mario Klapša, zamjenik načelnika ove općine.

Tehnički pregled traktora i prikolica ispred općinske zgrade obavljali su djelatnici Stanice za tehnički pregled vozila Autokluba Varaždin, a koliko se akcija pokazala dobrom, govori podatak da je pregledano 35 traktora

"I prije smo tehnički pregled obavljali u našoj općini jer bi inače izgubili i cijeli dan zbog odlaska u Varaždin, Ivanec ili Vinicu. A otkako su uvedene ove mjere to je jedini način da obavimo tehnički pregled traktora, tako da pohvaljujem ovu akciju. Sve je jako dobro organizirano", rekli su vlasnici traktora koji su u četvrtak obavili tehnički pregled.

Općina Maruševec akciju će ponovo organizirati nakon uskrsnih blagdana, u četvrtak, 16. travnja, kada će tehnički pregled obavljati djelatnici Autoservisnog centra u Varažinu, a istu akciju najavljuju i u drugoj polovici ove godine.

Inače, provedeni tehnički pregled Općina je provela u suradnji s Autoklubom Varaždin i Autoservisnim centrom Varaždin.


Tagovi

Pregled traktora Tehnički pregled Općina Maruševec Protuepidemijske mjere


Autor

Igor Čolaković

Više [+]

Tijekom profesionalne karijere novinara specijalizirao se za gospodarske teme. Posljednjih nekoliko godina zaokupljaju ga i teme vezane uz ruralni razvoj, poljoprivrednu proizvodnju te očuvanje prirodne i tradicijske baštine.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer