• Fotografija okućnice
  • 15.07.2019. 18:00

Još tri dana za fotkanje okućnice! Fotku postaj na naš KLUB!

Naša igra traje do srijede, 17. srpnja. Važno je napomenuti da fotografije svoje okućnice postavite na naš KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lijepe.

Foto: Verica Matić
  • 345
  • 73
  • 0

Sunce nam je granulo, taman da još ova tri dana pod pravim osvjetljenjem fotkate svoju okućnicu - cvijeće na prozoru, uz ogradu, svježe pokošenu travu ili livadsko cvijeće koje ste pustili da divlje raste. 

Podsjećamo, naša igra traje do srijede, 17. srpnja. Važno je napomenuti da fotografije svoje okućnice postavite na naš KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lijepe. 

Sva pravila su na ovom linku

Registracija - bezbolna i besplatna

Ako si već registriran/a na našoj stranici, fotku postavi na naš KLUB koji funkcionira slično kao svaka druga društvena mreža. Ubaci fotku, napiši status, uz njega ubaci hashtag #najokućnica i to je to. Odjednom možeš staviti više fotografija ili objaviti više statusa sa fotografijom. Od volje ti. 

Ako nisi registriran/a, napravi to. Bezbolno je i besplatno. Niti grizemo, niti ćemo ti što naplatiti. Prati korake registracije (samo polako), a ako trebaš pomoć, javi nam se. Važno je upisati ispravnu adresu što nam je posebno bitno kod ove igre, a kako bismo mogli poslati poklone na pravo mjesto. 

Tvoje podatke kao što je adresa, broj telefona i slično drugi neće vidjeti javno pa nemaš nikakve frke po tom pitanju. 

Na KLUBu se stalno možeš hvaliti okućnicom 

Registracija je super stvar jer em što se svako malo igramo, a u igre upadaju samo registrirani članovi, em imaš pet besplatnih oglasa mjesečno (bilo da kupuješ ili prodaješ) na našem Poljoprivrednom oglasniku, a na našem KLUBu se stalno možeš hvaliti izgledom svog vrta, okućnice, stanja u štali, našaliti se s nama, potražiti savjet ili ga dati. 

Vratimo se mi našoj igri #najokućnica. Podsjećamo, o pobjedniku odlučujete sami (a glasati možeš samo ako si registriran/a), jer će prigodni poklončići ići u ruke onih sretnika, vlasnika fotki s najviše lajkova. Onih 5 sudionika koji na dan izvlačenja 18. srpnja 2019. budu imali najviše lajkova su pobjednici. I nema varanja! ;-)

A sada svi na KLUB


Tagovi

Okućnica Najokućnica Pokloni Agroklub


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Polja tulipana!