• Tragedija
  • 21.08.2020. 15:45
  • Osječko-baranjska, Palača

Još jedna traktorska nesreća: Sletio u kanal i na mjestu poginuo

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 59-godišnjak vozio traktor poljskim putem i u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem te sletio u odvodni kanal gdje je zbog zadobivenih ozljeda na  mjestu nesreće preminuo.

Foto: JumpStory
  • 761
  • 75
  • 0

Traktor je, nažalost, odnio još jedan život. U srijedu, oko 16 sati, u polju u blizini mjesta Palača, u blizini Osijeka, poginuo je 56-godišnjak. Kako je utvrđeno obavljenim očevidom, on je poljoprivredni stroj vozio poljskim putem, a u jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem te sletio u odvodni kanal. Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće je preminuo, stoji u priopćenju PU osječko-baranjske. 

Zabrinjavajuć je podatak da je ovo već peta nesreća prevrtanja traktora sa smrtnim ishodom u posljednjih nekoliko tjedana.

Prevrtanje traktora odnijelo još jedan život

Podsjećamo, samo par dana prije u Jastrebarskom, u mjestu Prilipje, u šumi se prevrnuo traktor kojim je upravljao 68-godišnjak, a koji je također od zadobivenih ozljeda preminuo. Početkom kolovoza život je zbog iste situacije u blizini Čazme izgubio i 59-godišnjak.

Krajem srpnja na području Višnjana, u Istri, traktorska nesreća odnijela je život 77-godišnjaku, a samo nekoliko dana poslije, iznad mjesta Ljubelj, na šumskom putu život je izgubio i 61-godišnjak.


Tagovi

Prevrtanje traktora Nesreća Tragedija Smrtni ishod Policija


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.