Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 08.05.2023. 18:00

John Deere omogućio da se podaci o prohodima mogu proslijeđivati između različitih strojeva

Sada se podaci o voznim trakama mogu prosljeđivati između različitih strojeva, kao što su traktori, kombajni i svih drugih za koje je to bitno.

Foto: John Deere
  • 618
  • 91
  • 0

John Deere je omogućio važnu funkciju upravljanja na svojim traktorima i kombajnima. Kako ističu, sada se može koristiti bez dodatnih troškova.

Što Data Sync može učiniti?

Takozvano otključavanje funkcije prohoda na gusjenicama utječe na sve one koji koriste AutoTrac navođenje na više John Deere strojeva. Ranije su linije kojima se stroj kretao mogli biti sačuvani direktno na traktoru, ili poslani na terminal zajedno s granicama polja i nalozima. To znači, ako su tragovi sjetve bili sačuvani na traktoru, tada su morali biti ručno učitani na drugi, kako bi se mogli koristiti.

Istina, u nekim slučajevima nije bitno da mehanizacija ide po već napravljenim linijama, čak je i poželjno da se poljoprivredni radovi obavljaju po različitim kolotrazima. Međutim, oni poput gnojidbe tekućim stajnjakom strip-till metodom, sjetva kukuruza i naknadno okopavanje upravo to zahtijevaju.

Što je potrebno za korištenje?

Podaci o voznim trakama mogu se prosljeđivati između različitih strojeva, kao što su traktori, kombajni i svih drugih za koje je to bitno. Ono što je potrebno je JDLink i nalog na njihovom online portalu OperationCenter

Bit će potrebno ispuniti određene tehničke zahtjeve i osigurati John Deere Display Gen 4 ili novi G5, jer su za DataSync neophodna dva procesora s 4600 CommandCenter. Zatim 4G MTG modem, JDLink veza, verzija softvera 22-2 ili novija, a preporučuju namanje 22-3. 


Tagovi

John Deere AutoTrac navođenje Data Sync podaci Funkcija tragova John Deere Pamćenje prohoda


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Počelo je, počelo :) Kako se kreću prinosi kod Vas?