Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2018.
  • 10.11.2017. 12:00

John Deere 6250R lagan, a prevozi teške terete

John Deere predstavlja svog kandidata na izboru Traktora godine, a radi se o vrhunskom modelu 6250R sa šest cilindara i snage 250 KS!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 3.854
  • 398
  • 0

John Deere predstavlja svog kandidata na izboru Traktora godine, a radi se o vrhunskom modelu 6250R sa šest cilindara i snage 250 KS. Ovaj traktor dizajniran je da zadovolji potrebe uslužnih djelatnika te ratara.

6250R postavlja novi standard u transportu, komforu i ubrzanju na cesti. Zahvaljujući dodatni snazi od 50KS sa intelligent power management-om (IPM), najveći 6250R traktor pruža do 300 KS kada je potrebno. S vrlo laganom težinom od 9,3 tona, 6250R pruža više snage od bilo kojeg traktora u toj kategoriji, zajedno s nenadmašnom gustoćom snage od 31kg/KS. Visoka maksimalna dopuštena težina od 15 tona također dopušta 5,7 tona tereta, što znači da je traktor u mogućnosti prevoziti teške terete.

Odlična okretnost i manja potrošnja goriva

Ovaj model pokreće 6.8-litarski PowerTech PSS motor sa duplim turbopunjačem i naprednom DPF i SCR tehnologijom, što rezultira odličnom okretnošću i manjom potrošnjom goriva te zadovoljava EURO 4 normu o ispušnim plinovima. Nadograđeni AutoPower mjenjač pruža maksimalnu efikasnost, sa 100% mehaničkom snagom dostupnom do 3,5km/h za teške vučne operacije, 11km/h za lakše aplikacije vuče, 22,5km/h za teški transport i 47,2km/h za lagane poslove u transportu. Jednom kada dosegne maksimalnu brzinu na cesti, okretaji motora automatski padaju i 50km/h se postiže na 1.630 o/min i 40km/h pri 1.300 o/min, što rezultira manjom potrošnjom goriva na cesti.

Traktor također ima potpuno novi CommandPRO joystick, što predstavlja novu značajku u ergonomiji i svestranosti John Deere traktora. Maksimalna brzina može se postići samo jednim pokretom i 11 programirajućih tipki je dostupno za hidraulik, kardan, SCV-e, AutoTrac itd. Funkcionalnost CommandPRO-a dopušta traktoru da bude kontroliran od maksimalne do minimalne brzine preko joystick-a, i manje brzine od 0 do 2km/h može se postići sa funkcijom upravljanja pužnim brzinama.

I joystick i nožni gas mogu se upravljati istodobno, I nema potrebe za eksterni ISOBUS joystick jer vozač može upravljati traktor i ISOBUS funkcije istodobno.

Opremljen sa PFC hidrauličnim sistemom, nova 6R serija pruža moćan maksimalan protok od 160 litres/min pri 1.500 o/min. To štedi gorivo, čak i u najtežim hidrauličnim aplikacijama. Do 6 SCV-a sa individualnim ručicama za otpuštanje pritiska, i novim podiznim kapacitetom od 10,4 tona na stražnjem hidrauliku i pet tona naprijed.

Visok stupanj udobnosti

6250R traktor također pruža visok stupanj udobnosti. Inteligentna hydro pneumatska suspenzija kabine (HCS Plus) pruža veći užitak u vožnji i smanjuje buku i vibracije. Bolja trakcija i do 10% više snage pruža novi samo-nivelirajući TLS Plus triple link suspension system amortizacije prednje osovine. To automatski podešava osjetljivost i sinkronizira se sa hidrauliko kako bi radili što bolje. Manje pokreta rukom i manje napora prilikom skretanja pruža novi variable ratio steering (VRS) sistem, koji može biti aktiviran i deaktiviran s CommandCenter konzolom upravljanja.

Odrađujte zadatke lakše putem aplikacije

Ostale opcije pruža novi paket povezivanja MyJobsConnect i MyJobsManager aplikacije, koje omogućuju vozaču da pregleda i odrađuje zadatke u stvarnom vremenu putem mobitela. John Deere je prvi proizvođač poljoprivredne mehanizacije koji pruža inteligentni system za navigaciju i upravljanje vozilima. Pruža pregled svih farmi i voznog parka i pokazuje vozačima najbrži i najsigurniji način do polja.

Ključne servisne točke 6R serije su lako dostupne te jednostavne za održavanje. Oba modela pružaju 750 sati izmjenu uljnog filtera, filtera goriva i izmjene ulja motora, što smanjuje potrošnju rezervnih dijelova i servisa. Doživotni diesel particulate filter (DPF) i niska razina potrošnje AdBlue-a od 2 do 3% pružaju dodatnu uštedu.

Izvor: novocommerce.hr, Foto: tractoroftheyear.org


Tagovi

John Deere 6250R 6R serija Traktor godine 2018 Tractor of the year Motor Snaga


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]