Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Clarksonova farma
  • 15.12.2022. 18:00

Jeremy Clarkson i njegova farma - stiže i druga sezona

Serija prati još jednu godinu u životu najpoznatijeg, a vjerojatno i najmanje kvalificiranog britanskog farmera Jeremyja Clarksona i njegovu ekipu

Foto: YouTube/PrintScreen
  • 880
  • 76
  • 0

Popularna serija Clarksonova farma vraća se na male ekrane s novom sezonom, novim životinjama i usjevima, službeno je objavio Amazon. 

Druga sezona ovog dokumentarnog televizijskog serijala, čiji je glavni lik Jeremy Clarkson, engleski novinar, pisac i poznati voditelj kultne automobilističke emisije Top Gear, a kasnije i The Grand Tour, počinje 10. veljače 2023. godine.

Serija prati još jednu godinu u životu najpoznatijeg, a kako piše Farmers Weekly, vjerojatno i najmanje kvalificiranog britanskog farmera i njegovu ekipu pomagača na farmi Diddly Squat u selu Chadlington u Oxfordshireu, u Engleskoj. 

Jeremy Clarkson učinio više za poljoprivredu nego BBC-jev Countryfile u 30 godina

Dugo iščekivana druga sezona pratit će uvođenje novih životinja i usjeva na farmu od 1000 hektara, suradnju Clarksona s lokalnim vijećem dok pokušava diverzificirati svoje poslovanje otvaranjem restorana kao i njegovog glavnog pomagača, Kaleba koji će i ovoga puta na mnoge načine spasiti stvari s kojima se Jeremy baš i nije znao nositi. 

Obožavatelji željno iščekuju nastavak ove priče jer je prva sezona osvojila i kritiku i publiku te postala hit. Na IMDB-u je postigla ​​ocjenu 9,0, a gledatelji Amazone Prime Videa dodijelili su joj pet zvjezdica.

Nakon druge, očekuje se i treća sezona čija je produkcija već započela. ​​

Zanimljive isječke pogledajte u videu: 


Tagovi

Clarksonova farma Amazon Prime Video Jeremy Clarkson Druga sezona IMDB Clarkson’s Farm Britanska farma


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.