• Mjera 7
  • 20.03.2015. 14:45

Jedanaest gospodarskih sektora u podmjeri 7.1

Pojašnjenje Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju, vezana uz podmjeru 7.1

Foto: depositphotos.com, ollikainen
  • 281
  • 36
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, odnosno Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju, zaprimilo je puno upita potencijalnih korisnika za podmjeru 7.1 unutar mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", a vezanih za prihvatljivost ulaganja unutar izrade, izmjene i dopune strateških planova razvoja pojedinih gospodarskih sektora na području općina ili gradova, koji su potencijalni korisnici Pravilnika o provedbi mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima".

"Slijedom najčešćih upita, vezanih za tumačenje navedenog članka pojašnjavamo kako je prihvatljiva izrada ili izmjena te dopuna strateških planova, moguća za slijedećih 11 gospodarskih sektora: poljoprivreda, ribarstvo, šumarstvo, industrija, turizam, trgovina, promet, obrtništvo, građevinarstvo, informatika i energija. Također, ukoliko zainteresirani imaju još neka pitanja ili nedoumice vezane uz ovu mjeru ili podmjeru, mogu nam se obratiti za odgovor ili pojašnjenje", ističu u Upravi za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju.

Foto: depositphotos.com, ollikainen


Tagovi

Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj EU i međunarodnu suradnju Podmjera 7.1 Mjera 07 Poljoprivreda Ribarstvo Šumarstvo Industrija Turizam Trgovina Promet Obrtništvo Građevinarstvo Informatika Energija


Autorica

Sandra Špoljar

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vinceška @vinabelje #graševina #mladovino #svetivinko