• Javno savjetovanje
  • 07.12.2019. 15:00

Javno savjetovanje: Nacrti natječaja za tip operacije 4.2.2., 4.2.1. i 5.2.1.

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je nova savjetovanja. 

Foto: Pixabay/alohamalakhov
  • 793
  • 70
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je nova savjetovanja. 

Tema savjetovanja je: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.2.2 "Korištenje obnovljivih izvora energije"

Kako objašnjavaju, natječaj za provedbu Podmjere 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda" – provedba tipa operacije 4.2.2 "Korištenje obnovljivih izvora energije" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. ima za svrhu povećanje učinkovitog korištenja energije. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Otvoreno je i savjetovanje: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.2.1 "Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima"

Opis savjetovanja: Natječaj za provedbu Podmjere 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« – provedba tipa operacije 4.2.1 "Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. ima za svrhu povećanje vrijednosti proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Kao i savjetovanje za: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“

Opis savjetovanja: Natječaj za provedbu mjere 5 "Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti“, podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“, tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020 ima za svrhu dodjelu potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Savjetovanja su otvorena do: 17.12.2019.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Javno savjetovanje Nacrt natječaja Podmjera 4.2. Mjera 5 Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).