Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Shema školskog voća i povrća
  • 08.05.2015. 11:25

Javni poziv dobavljačima voća i povrća

Mjera će se provoditi u Hrvatskoj od 01. kolovoza 2015. do 31. srpnja 2016. godine, a odnosit će se na učenike svih razreda osnovne škole na način da će, neovisno o obroku u okviru školske prehrane, kao poseban obrok dobiti voće i povrće.

Foto: depositphotos,
  • 271
  • 55
  • 0

Republika Hrvatska od 2013. godine prema načelima Europske unije provodi mjeru Shema školskog voća i povrća, cilj koje je pridonijeti povećanju potrošnje voća i povrća kod učenika u osnovnim školama.

Ovaj poziv odnosi se na provedbu spomenute mjere od 01. kolovoza 2015. do 31. srpnja 2016. godine, kojom su obuhvaćeni učenici svih razreda osnovnih škola na način da će im se, neovisno o obroku u okviru školske prehrane, kao poseban obrok ponuditi voće i povrće i to kroz cijelu školsku godinu.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju dobavljači koji su pravne ili fizičke osobe u sustavu PDV-a, a koji će isporučivati voće i povrće školama koje će sudjelovati u ovome projektu. Rok za podnošenje prijava je 20. svibnja 2015. Detalje javnoga poziva pogledajte ovdje.

Foto: depositphotos, @DLeonis


Tagovi

Hrvatska Europska unija Shema školskog voća i povrća Učenici Osnovne škole Poseban obrok Javni poziv Dobavljači Pravne i fizičke osobe PDV


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]