Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 30.12.2021. 12:30

Janusz Wojciechowski: Ne cijenimo pravu vrijednost rada u poljoprivredi

Kao društvo, često ne cijenimo pravu vrijednost rada u poljoprivredi, truda i odricanja potrebnih za proizvodnju hrane i pića, naglasio je povjerenik te zahvalio poljoprivrednicima na ovogodišnjem radu.

Foto: Depositphotos/Ale_Mi
  • 127
  • 87
  • 0

Čestitku u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, uputio je poljoprivrednicima diljem Europske unije povjerenik za poljoprivredu i ruralni razvoj, Janusz Wojciechowski

"Ovog Božića obitelji diljem Europe sjele su kako bi uživali u hrani i piću za koje ste vi naporno radili tijekom cijele godine", stoji u obraćanju. 

Istovremeno, dodao je, mnogi od vas su izašli iz topline svoga doma kako kako bi provjerili stanje na njivama, usjeve, ali i brinuli se o životinjama.

"Kao društvo, često ne cijenimo pravu vrijednost tog rada, truda i odricanja potrebnih za proizvodnju hrane i pića", naglasio je rekavši da mu je ova čestitka prilika odati priznanje i iskreno zahvaliti na ovogodišnjem radu.

Izrazio je nadu da će i u nadolazećoj godini, u suradnji s poljoprivrednicima, raditi na osiguranju uvjeta u kojima će ostvarivati prihode za svoju obitelj i proizvoditi hranu za društvo. Sve u skladu s prirodom i to još dugi niz godina. 

"Uvjeravam vas da ću se tom zadatku posve posvetiti", poručio je čestitavši svim djelatnicima u poljoprivredi i njihovim obiteljima sretan i zdrav Božić te uspješan početak nove godine.


Tagovi

Janusz Wojciechowski Čestitka Poljoprivrednici Hrana


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.