Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radni sastanak ministra poljoprivrede
  • 24.07.2014. 16:00

Jakovina s mladim poljoprivrednicima

Ministar Jakovina sastat će se 25. kolovoza 2014. godine s mladim poljoprivrednicima, kojima će prezentirati njihove mogućnosti u sklopu Programa mjera za ruralni razvoj i Hrvatskog modela izravnih potpora

Foto: vlada.gov.hr
  • 903
  • 63
  • 0

Ministar Tihomir Jakovina odazvao se pozivu na radni sastanak koji je predložila Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika (HUMP) radnog naslova "Mladost - ludost: Isplati li se u Hrvatskoj baviti poljoprivredom".

Susret s mladim poljoprivrednicima održat će se u petak, 25. srpnja 2014. godine u 13:30 sati u Lovačkoj kući u Kunjevcima kod Vinkovaca, a dio je aktivnosti vezanih uz obilježavanje 2014. Međunarodne godine obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koju je proglasio FAO, a koju je Ministarstvo poljoprivrede do sada obilježilo nizom konferencija i okruglih stolova.

Obzirom da je Hrvatska završila izradu dva važna dokumenta - Program mjera za ruralni razvoj te Hrvatskog modela izravnih potpora za razdoblje 2015.-2020., Ministarstvo poljoprivrede će predstavnicima mladih poljoprivrednika održati prezentaciju mogućnosti koje im se nude u sklopu ova dva programa.

Prije radnog sastanka predviđen je obilazak četiri OPG-a mladih poljoprivrednika na području Vukovarsko-srijemske županije.

Obilazak počinje u 11:00 sati prema sljedećem rasporedu:

  • OPG Lešić (farma pilića i eko voćnjak), Kolodvorska bb, Gradište (kod Županje)
  • OPG Marko Peičić, Mala Cerna 76, Cerna
  • OPG Zvonimir Pavlović, Ivana Meštrovića 27, Cerna
  • OPG Ivan Valentić, Matije Gupca 141, Stari Mikanovci

Očekuje se da će se ministru poljoprivrede, Tihomiru Jakovini u obilasku obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i susretu s mladim poljoprivrednicima pridružiti predsjednik Vlade RH Zoran Milanović. Novinari koji žele pratiti premijera u obilasku, moraju na prvoj lokaciji biti najkasnije u 10:00 sati.

Foto: vlada.gov.hr


Tagovi

Tihomir Jakovina Zoran Milanović OPG Lovačka kuća Mladi poljoprivrednici Ruralni razvoj Mjere Izravne potpore Farma pilića Eko voćnjak


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.