Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rekord na Instagramu
  • 14.01.2019. 15:30

Jaje popularnije od milijarderke Kylie Jenner

Rekord lajkova na društvenoj mreži Instagram držala je fotografija milijarderke Kylie Jenner. A onda je netko objavio fotografiju jajeta.

Foto: Instagram/Kylie Jenner/World Record Egg
  • 312
  • 24
  • 0

Priča ide ovako. Milijarderka Kylie Jenner, koja je većinu svog bogatstva zaradila zahvaljujući društvenim mrežama, prije skoro godinu dana objavila je fotografiju sa svojom kćerkicom, gdje ju malena Stormi Webster sitnom ručicom drži za prst. Ta je fotografija do prije nekoliko dana nosila titulu fotografije na društvenoj mreži Instagram. 

A onda se pojavilo jaje. Odnosno fotografija jajeta, običnog, negdje M veličine, na bijeloj pozadini, na profilu @world_record_egg.Jaje u bezveznoj pozi. Ispod fotografije je pisalo: "Idemo zajedno postaviti svjetski rekord i dobiti najlajkaniju fotografiju na Instagramu. Srušimo trenutačni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner s 18 milijuna lajkova.

I jaje je s trona srušilo Jennericu. Objava je brzo postala viralna te je deset dana poslije ostvaren cilj. I ne samo to, jaje je dobilo 7 milijuna lajkova više, odnosno 25 miljuna lajkova. Teško da će ju bilo koja druga objava tako skoro prešišati. 

Kylie Jenner prihvatila je ovu igru pa je objavila video naziva "Kad Kylie vidi profil world record egg". U videu na vrućem asfaltu peče jaje. 

Vlasnik spomenutog profila obratio se pratiteljima komentiravši kako je sve to velika ludost i zahvalio se na podršci. No, najavio je da je ovo tek početak

Sada se malo bojimo što bi moglo slijediti u nastavku. 


Tagovi

Jaje Instagrarm Kylie Jenner Rekord


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]