Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 21.06.2013.

Isplaćeno više od 1,4 milijuna kuna za dva završena IPARD projekta

Nove isplate za IPARD projekte

Foto: RGBStock.com
  • 472
  • 23
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završena ulaganja u sklopu mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“.

Korisniku OPG Katica Šilhan isplaćeno je 811.189,85 kn za ulaganje u izgradnju i opremanje objekata za držanje svinja unutar prostora farme. Ulaganjem kroz IPARD program modernizirali su i proširili kapacitet farme te dosegli propisane standarde u pogledu dobrobiti životinja i zaštite okoliša.

Korisniku Primorac obrt za poljoprivredu, trgovinu i usluge isplaćeno je 666.129,37 kn za ulaganje u sustav za zaštitu od tuče na farmi (uključujući računalnu opremu) za voćnjake i stolno grožđe. Ulaganjem je obrt poboljšao opće uvjete proizvodnje i kvalitetu proizvoda.

Cilj IPARD mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ je podizanje konkurentnosti hrvatskih poljoprivrednih proizvođača, a nakon devet provedenih natječaja za mjere 101 i 103, Agencija za plaćanja ugovorila je 194 projekta s iznosom bespovratne potpore od gotovo 500 milijuna kuna.

Foto: RGBStock.com


Izvori

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju


Tagovi

IPARD Mjere 101 Konkurentnost Bespovratne potpore

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P