Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni kalendar
  • 11.10.2015. 18:25

Irski farmeri u kalendaru za 2016. godinu!

Još su jednom farmeri diljem Irske pokazali svoju muškost, skinuli majice i pozirali za popularni irski Farmerski kalendar kako bi pridonijeli zajednici.

  • 2.527
  • 130
  • 0

Još su jednom farmeri diljem Irske pokazali svoju muškost, skinuli majice i pozirali za popularni irski Farmerski kalendar kako bi pridonijeli zajednici. Sva zarada od ovog kalendara ide u humanitarne svrhe Bóthar organizaciji.

U njemu se pojavljuju farmeri iz cijele Irske, zastupljen je Kilkenny, Dublin, Kerry, Mayo i Derry. Svi su farmeri jedva čekali pokazati svoje životinje i osunčani ten. Društvo im prave koze, jeleni, svinje, magarci, ali i zgodna strašila. Kalendar se pokazao uspješnim u cijelom svijetu, čak i u Australiji, Njemačkoj, Brazilu, Japanu, Kanadi.

Listopad 2016. prema ovom šaljivom kalendaru - obećava

Iza svega ipak stoji žena, Ciara Ryan, koja je otkrila da će kalendar krasiti i čajne stoliće jer će ga američki izdavač objaviti u obliku knjige. Knjigu će krasiti najbolje fotografije iz sedmogodišnje kalendarske zbirke, a bit će objavljena na Dan Sv. Patrika 2017. Ako dotad ne možete čekati, kalendar za 2016. je na prodaju za samo 10 funti. Sve fotografije možete pronaći u galeriji ispod teksta.


Fotoprilog


Tagovi

Irski kalendar Poljoprivredni kalendar Životinje Humanitarne svrhe


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."