Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 30.04.2018. 15:20

IMT-om sletio s ceste - zadobio teške tjelesne ozljede, a stiže mu i prekršajna prijava

Nova ružna vijest koja uključuje traktor, cestu, nesreću i policiju.

Foto: Bigstockphoto/Sir270
  • 4.837
  • 276
  • 0

Teške tjelesne ozljede zadobio je 37-godišnji vozač koji je u subotu, 28. travnja 2018., oko 13 sati, na lokalnoj cesti kod mjesta Škrabutnik, upravljajući traktorom marke IMT, požeških registarskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom, uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. U prometnoj nesreći, u kojoj je došlo do prevrtanja traktora na bočnu stranu, vozač je teško tjelesno ozlijeđen, te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom, navodi požeško-slavonska policija.

Dan prije, policija je zabilježila da je u šumskom predjelu u blizini mjesta Crkveni Vrhovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu Republike Hrvatske, a kojim gospodare Hrvatske šume. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.


Tagovi

Prometna nesreća Traktor Policija IMT


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...