Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 07.01.2022. 13:30

Imate ideju za poljoprivredno-prehrambeni biznis? Predstavite ju na Danima industrije

Prijaviti se mogu građani EU mlađi od 30 godina, a četiri odabrana finalista svoju će ideju predstaviti 10. veljače u Bruxellesu.

Foto: Depositphotos/Chalabala
  • 235
  • 13
  • 0

Imate li poslovnu ideju koja podržava prelazak na zelenu, digitalnu i otporniju ekonomiju možete se prijaviti za Pitching Contest u okviru glavnog događaja Dani industrije Europske unije 2022. koji će se održati od 8. do 11. veljače 2022. u Bruxellesu.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja, a četiri odabrana finalista će svoju ideju predstaviti uživo, ali i online žiriju i publici 10. veljače u Bruxellesu.

Prijaviti se mogu građani unutar EU mlađi od 30 godina, a troškove smještaja i prijevoza pokrivaju organizatori ovog događaja. 

Inače, ova je manifestacija vodeći godišnji događaj, koji ističe industrijske lidere, diskusije o industrijskoj politici i poboljšava bazu znanja industrije. To je glavna platforma za raspravu o izazovima i zajedničkim razvojnim mogućnostima. Također, ovaj događaj daje informacije o industrijskim politikama na europskom, nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini i osigurava koherentnost za industriju kako bi omogućila radna mjesta, rast i inovacije u Europi.

Prijaviti se možete ovdje

Ovogodišnja manifestacija će potaknuti rasprave u industrijskim ekosustavima o njihovim zelenim i digitalnim putevima, kako bi se ojačala otpornost tvrtki iz EU te malih i srednjih poduzeća. Tijekom njezina održavanja razgovarat će se o tome kako mlada generacija može oblikovati budućnost industrije EU, u skladu s prijedlogom Komisije da 2022. bude Europska godina mladih.


Tagovi

Pitching Contest EUIndustryDays Natječaj Brisel


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.