Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministar@Agroklub
  • 29.05.2017. 18:04

Imaš pitanje za ministra poljoprivrede? Evo pa #PitajMinistra ;)

Ti pitaš, a ministar poljoprivrede odgovara. Tražiš odgovore na pitanja o budućnosti agrara ili želiš nešto poručiti Tomislavu Tolušiću? Evo jedinstvene prilike na Agroklubu. Rok za objavu pitanja četvrtak 01. lipnja 2017. do 9 sati

  • 8.451
  • 815
  • 0

Svakodnevno u redakciju zaprimamo brojna pitanja poljoprivrednih proizvođača na teme natječaja ruralnog razvoja, isplate potpora ili regulative općenito. Izazova je puno, tržište sve dinamičnije, a nepoznanica napretek. Mi u Agroklubu se trudimo iz dana u dan iznaći odgovore i čim prije ih prenijeti našim čitateljima. A sada smo otišli i korak dalje ;)

Vođeni potrebama i željama našeg sela i poljoprivrednika, a u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, osigurali smo gostovanje ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića na Agroklubu u četvrtak 01. lipnja 2017 u 9 sati, koji će tom prilikom uživo odgovarati na Vaša pitanja.

Postavi pitanje ili komentiraj, budi i ti novinar, barem na jedan dan!

Kako postaviti pitanje?

Kako bi postavili upit ministru Tolušiću, prijavite se na portalu i na KLUB-u postavite pitanje (kao status) na koje želite dobiti odgovor. Napominjemo da samo registrirani korisnici mogu postaviti pitanja. Evo i linka na KLUB ;)

Možete postaviti i/ili status kojim nešto hvalite, kudite ili sugerirate, a sve u smislu agrarne politike i Vaših očekivanja. Obavezno iza pitanja ostavite hashtag #PitajMinistra. Samo postovi koji sadrže hashtag #PitajMinistra ući će u konačni popis pitanja koja ćemo staviti pred prvog čovjeka domaće poljoprivredne politike.

20 najznačajnijih pitanja poljoprivrede #PitajMinistra

Na linku https://www.agroklub.com/klub/tag/?PitajMinistra možete vidjeti sva pitanja za ministra sortirana po broju lajkova. Dakle, postavite pitanje i označite sa 'Sviđa mi se' one na koje želite saznati odgovore. Jer samo 20 najbolje ocijenjenih pitanja će dobiti odgovor direktno od Tomislava Tolušića, glavom i bradom ;)

U konačni izbor pitanja koja će se naći pred ministrom dolaze u obzir samo ona postavljena do četvrtka, 01. lipnja 2017. do 9:00 sati.

Tko zna, možda na kraju završite i s ministrom na chatu?

PS. Postovi korisnika trebaju biti vezani uz temu. Drastično skretanje s teme može biti podložno moderiranju od strane administratora. Uredništvo portala Agroklub izričito se protivi širenju mržnje na nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. U slučaju promicanja govora mržnje i/ili vrijeđanja drugih korisnika, komentiranje će biti onemogućeno, a postovi obrisani


Tagovi

Tomislav Tolušić Agroklub Pitaj ministra


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)