Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 12.03.2019. 16:30

Idrofoglia svjetski poznati sustavi navodnjavanja: S 3 serije do većih prinosa!

U današnje vrijeme proizvodnja bez navodnjavanja nije održiva i ne može konkurirati na europskom tržištu. AgroPMD nudi Idrofoglia sustave za navodnjavanje pod nazivom "Turbocar" u tri serije. Upoznajte koje su to!

Foto: AgroPMD
  • 653
  • 50
  • 0

U današnje vrijeme proizvodnja bez navodnjavanja nije održiva i ne može konkurirati na europskom tržištu. Korištenjem sustava za navodnjavanje danas se pokušava smanjiti utjecaj ekstremnih klimatskih promjena, kao što su suša i ekstremno visoke temperature, a također se nastoje ostvariti i viši prinosi u uzgoju pojedinih kultura.

Tvrtka AgroPMD iz svoje ponude izdvaja Idrofoglia sustave za navodnjavanje koji obuhvaćaju proizvodnju strojeva za navodnjavanje za poljoprivredu. Raspon strojeva za navodnjavanje pod nazivom "Turbocar" podijeljen je u tri serije: fiksni "Jolly", okretni tanjur i hidraulički. Širok raspon Turbocara je moguće opremiti s raznim verzijama pumpi. Raznolikost serija motornih crpki uključuje: motorne pumpe bez krova, turbopumpe s krovnom i mrežnom zaštitom, Silent, Full-silent i Lux verzije. Motorne pumpe se proizvode s različitim motorima (Iveco-Deutz-John Deere-Lombardini), pumpama (Caprari-Rovatti) i sa širokim rasponom spremnika.

fe
Turbo car Smart

Turbocar Smart - svi pogoni na istoj strani

To je bubanj s crijevom u kalandriranom limu (ne oštećuje PE crijevo, ali produžuje njegovo trajanje), čije unutarnje zrake omogućuju uporabu stroja i u ekstremnim uvjetima. Odlikuje ga podesiva i demontažna vučna ušica, mehanička sklopiva nožica za lakše kretanje i bočne noge stabilizatora.

Zaštitni limovi obojeni su prahom za duže trajanje. Svi pogoni su na istoj strani stroja kako bi se olakšalo kretanje stroja. Ovaj model ima mjenjač-turbinu s najboljim performansama u svojoj kategoriji. Od ostalih karakteristika izdvajaju se:

  • okretljiv bubanj za 360⁰
  • pocinčani okvir i obojeni kolut
  • mehanički dijelovi obojeni RAL 5017
  • turbina s prirubnicom na mjenjaču, kontrola brzine
  • prijenosnik jednostruke brzine na 'G1.1', 3 brzine na modelima G1 i G2, s automatskim isključenjem pogona, uređajem za premotavanje kroz PTO
  • kolica za prskalice s tri kotača s podesivim kolosijekom
  • turbina s prirubnicom na mjenjaču, kontrola brzine.
  • mehaničke operacije podizanja kolica.
  • vučna ruda s mogućnošću podešavanja po visini (osim na modelima G1.1 i G1), mehanička dizalica i bočne noge
  • usisno crijvo 4 m sa ženskim priključkom
  • ulaz vode sa strane turbine
fed
Turbocar Jolly

Turbocar Jolly

Turbocar Jolly ima visokoefikasni pogon turbine s djelimičnim protokom izravno spojen s mjenjačem (minimalni gubici pritiska) te sigurnosne uređaje za PTO i za namotavanje crijeva. Pocinčana je šasija kao i priključna crijeva te kolica rasprskivača. Ima mogućnost podešavanja traga kotača kolica.

Rasprskivač je sa 3 dizne (različitih promjera), a crijevo je visokootporno polietilensko.

vf
Turbopumps

Turbopumps s ugrađenim spremnikom goriva

Turbopumps ima šasiju s dvije gume s ugrađenim spremnikom goriva, standardno električno pokretanje s akumulatorom, zaštitnu ploču motora (u slučaju niskog tlaka ulja, pregrijavanja motora, prekid pogonskog remena, pad tlaka vode), pressostat, manometar, tahometar, usisni i ispusni set.

No, ovo nije sve. Tvrtka AgroPMD ima još puno toga u ponudi što se tiče sustava za navodnjavanje. Stoje vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i inofrmacije. Posjetite njihovu web stranicu, a obratiti im se možete na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Idrofoglia AgroPMD Navodnjavanje Turbopumps Turbocar Jolly


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]