Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Moje povrće
  • 24.06.2021. 18:00

I u dugo toplo ljeto družimo se na KLUBu uz #mojepovrće

Dok čekate nagrade i poklone iznenađenja za sudjelovanje, i u ovom ste tjednu nastavili objavljivati fotografije iz svojih vrtova. Budite s nama i dalje!

Foto: Lucija Bencarić
  • 143
  • 77
  • 0

"Drago mi je bilo biti dio Agroklub ekipe! Nagrada će svakako dobro doći, da popravim malo strukturu tla i uzgojim još kvalitetnije iz zdravije #mojepovrce! Ostajem dio ekipe i dalje!", riječi su jedne od nagrađenih čitatelja u igri #mojepovrće koju smo završili zadnjeg dana proljeća. 

I zaista, dok čekate nagrade koje je osigurala tvrtka Pro-eco i poklone iznenađenja za sudjelovanje, i u ovom ste tjednu na našem KLUBu nastavili objavljivati fotografije iz svojih vrtova u kojima već berete prve plodove voća i povrća ili uživate u ljetnom cvijeću. 

"Bilo je baš lijepo i zanimljivo pratiti razvoj, dijeliti savjete i naučiti nešto novo. Radujem se novoj igri", pisala nam je jedna čitateljica.

A znate i kako nas nasmijati. "Žao mi je što sam trudna do zuba, uskoro se porađam, pa nisam mogla dati sve od sebe nego sam sve molila i svaljivala na nekog drugog. Ali, sljedeći put ću biti u mogućnosti pa ću biti konkurencija. Bitno je sudjelovati", poruka je jedne čitateljice kojoj želimo sve najbolje, a čim bude u prilici, i njezinu objavu s bebicom u vrtu koja će, sigurni smo, uživati u plodovima maminog truda. 

"Hvala Vama što pratite male bašte i velike ljude", piše jedna od sudionica igre u kojoj smo htjeli animirati naše čitatelje da uzgoje nešto svoje, od sjemena do tanjura. 

Među vama je bilo i onih koji su ovom prilikom prvi puta nešto uzgojili "Iskreno, prvi put sam posadila i zaista sam uživala. Sve čestitke za akciju i svaka podrška", jedna je od vaših poruka. 

Proljeće je iza nas, evo tko su dobitnici igre #mojepovrće!

"Hvala što ste nam omogućili da sudjelujemo u tako lijepom projektu!", poruka je kojom ćemo zaključiti ovo javljanje ;) 

Zato i dalje fotkajte svoje vrtne oaze, postajte ih na našem KLUBu, komentirajte, družite se, pitajte, dajte savjet... Družimo se i dalje! 


Tagovi

Nagradna igra Moje povrće KLUB


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.