Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrarna politika
  • 11.01.2016. 18:00

HPB: Nove kreditne linije za poljoprivrednike

U Emisiji za selo i poljoprivredu Hrvatskog radija, urednika Martina Vukovića našli su se Ružica Vukovac, Tugomir Majdak, Miroslav Kovač i Antun Laslo.

Foto: vpz.hr
  • 1.778
  • 290
  • 0

U Emisiji za selo i poljoprivredu Hrvatskog radija, urednika Martina Vukovića našli su se Ružica Vukovac, Tugomir Majdak, Miroslav Kovač, Antun Laslo i Domagoj Karadjole iz HPB.

Koje su novine u agrarnoj politici pripremili u Mostu i HDZ-u? Bilo je riječi o agrobanci, prodaji poljoprivrednog zemljišta, reviziji sustava potpora, izmjenama porezne politike.

Financiranje poljoprivrednika preuzima HPB

Iz HPB, Hrvatske poštanske banke saznajemo da je banka zauzela proaktivan pristup poljoprivrednicima. HPB će se više fokusirati na razvoj posebnih kreditnih linija za financiranje poljoprivrednika u sferi obrtnih sredstava i investicija. Član uprave Domagoj Karadjole najavio je da poljoprivrednici mogu očekivati bolje razumijevanje koje će pružiti banka u financiranju investicija.

"Naša iskustva s poljoprivrednicima su različita. Imamo dosta nenaplaćenih kredita iz tog segmenta, no to samo znači da se bolja sigurnost ulaganja očekuje u efikasnijem upravljanju rizicima", govori član uprave koji je sudjelovao u emisiji.

Na pitanje urednika, zna li se već koga predlažu za ministra poljoprivrede, nitko od prisutnih nije znao odgovoriti. Još malo nam ostaje za nagađati, a sudeći prema rezultatima Agroklub ankete, moguće je da to bude i kandidat Domoljubne koalicije, Tugomir Majdak.

Foto: vpz.hr


Tagovi

Ružica Vukovac Martin Vuković Tugomir Majdak Miroslav Kovač Antun Laslo Emisija za selo i poljoprivredu MOST HDZ


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]