• Prosvjed poljoprivrednika
  • 12.02.2016. 15:00

Grčki poljoprivrednici jure policiju!

Više tisuća grčkih poljoprivrednika sukobilo se upravo danas s policijom ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede u Ateni zbog najavljene reforme mirovinskog sustava i podizanja poreza.

  • 2.619
  • 1.137
  • 0

Nemiri u Grčkoj se nastavljaju. Poljoprivrednici su na ulicama i graničnim prijelazima već 10-ak dana. Više tisuća grčkih poljoprivrednika sukobilo se upravo danas s policijom ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede u Ateni zbog najavljene reforme mirovinskog sustava i podizanja poreza.

Grčka pod invazijom poljoprivrednika!

Farmeri su trakektom došli sa otoka Krit, bacali su rajčice, jaja i ostale proizvode sa svojih gospodarstava na zgradu ministarstva te se sukobili s policijom. Policija je upotrijebila suzavac kako bi rastjerala masu prosvjednika. Najavljen je i dolazak poljoprivrednika sa traktorima u grad, ali je policija to zabranila. A ako nikad niste videli kako poljoprivrednici jure policiju, evo prilike.

Foto i video: vverve/bigstockphoto.com, AlphaBetaTv


Tagovi

Policija Grčka Prosvjed poljoprivrednika


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Samo za Željku! :D
Nedavno sam posjetila golmana NK Rijeka na imanju njegove obitelji u Istri gdje se bave prvenstveno vinogradarstvom i vinarstvom. Dojmovi su fantastični, a uskoro o svemu više i u članku Agrokluba..