Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 20.01.2014. 10:00

Gradu Pazinu 2,6 mil. kn iz IPARD-a

Gradu Pazinu isplaćeno je 2.6 milijuna kuna za izgradnju modernog kanalizacijskog sustava

Foto: pazin.hr
  • 162
  • 15
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture".

Gradu Pazinu isplaćeno je 2.657.745,46 kn za ulaganje u izgradnju kolektora fekalne kanalizacije Stari Pazin - glavni kolektor i kućni priključci. Ukupna duljina navedene kanalizacijske mreže je 3.273,09 metara, a ona uključuje izgradnju modernog kanalizacijskog sustava s mehaničkim i biološkim pročišćavanjem otpadnih voda koji će zamijeniti postojeće septičke jame. U sustav će biti priključena sva domaćinstva koja imaju svoje objekte u naselju Stari Pazin te nekoliko obrta i tvrtki, a to će stvoriti bitne preduvjete za nesmetani gospodarski razvoj i značajan utjecaj na ekologiju i zaštitu izvora pitke vode.

Uz ovu isplatu, do sada je Agencija za plaćanja isplatila ukupno 335,95 milijuna kuna bespovratnih sredstava za 184 završena projekta. U prošloj godini isplaćeno je rekordnih 187,93 milijuna kuna za 113 završenih projekata, što čini 2013. godinu najuspješnijom godinom provedbe IPARD programa. Sveukupno je nakon 18 provedenih IPARD natječaja ugovoreno 348 projekata s ukupnim iznosom ulaganja od 1,25 milijardi kuna te iznosom potpore od 704,66 milijuna kuna.

Foto: pazin.hr


Tagovi

Pazin IPARD APPRRR Kanalizacija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)