Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 03.01.2019. 12:00

Gorjela pušnica, nepoznati počinitelj zapalio sijeno

Vatrogascima je i ovaj početak godine bio radan.

Foto: Facebook/DVD Čepin
  • 316
  • 25
  • 0

Vatrogascima je i ovaj početak godine bio radan. Tako se u utorak, 1. siječnja, oko 14 sati zapalila pušnica u Mosorskoj ulici u Čepinu. Materijalna šteta nastala vlasniku, navela je policija osječko-baranjska, iznosi oko četiri tisuće kuna, a do zapaljenja je došlo kada je vlasnik ložio vatru te se ona proširila na krovište. Nadležnom državnom odvjetništvu policija u vezi s ovim požarom podnosi izvješće. Požar su, pak, ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čepin.

Dan prije, petnaestak minuta iza ponoći, van naselja u blizini šume u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Novskoj, nepoznati je počinitelj zapalio sijeno u drvenom objektu 42-godišnjeg vlasnika, koji služi za smještaj drva i sijena. Kako navodi sisačko-moslavačka policija, cijeli je objekt izgorio, a nepoznati piroman je dodatno, u blizini ovog objekta, razbio i stakla te probušio pneumatike na neregistriranom i odjavljenom vozilu 52-godišnje vlasnice.

Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 3.000 kuna, a za počiniteljem ovog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari intenzivno se traga.


Tagovi

Požar Pušnica Sijeno


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?