Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 05.09.2015. 15:20

Geodetske izmjere u Zagrebačkoj županiji?

Nesređeni katastarski i gruntovni podaci veliki su problem i hrvatskih građana i državnih institucija. Zagrebačka županija želi urediti stanje na svom području, pa poziva zainteresirane općine i gradove.

  • 132
  • 14
  • 0

Zagrebačka županija poziva sve općine i gradove sa svojega područja, da se odazovu na javni poziv za prijavu programa ili projekta za sufinanciranje izrade nove geodetske izmjere nekretnina na području Zagrebačke županije.

Za tu namjenu županija je osigurala 200.000,00 kuna, a javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenoga 2015. godine.

Spremna sredstva za financiranje projekata!

Imate li u općinskom ili gradskom proračunu novac, iskoristite ga za geodetske izmjere!

Pravo na podnošenje prijava imaju općine i gradovi Zagrebačke županije, koji u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2015. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj isti projekt već ne sufinancira neki drugi županijski upravni odjel. Županija će sufinancirati do 90% iznosa pojedinog projekta, odnosno najviše do 50.000,00 kuna.

Prijavni obrazac i prateći prilozi dostavljaju se osobno ili preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, s naznakom Prijava za sufinanciranje programa/projekata izrade nove geodetske izmjere nekretnina na području Zagrebačke županije, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10000 Zagreb.

Također, prijave se mogu dostaviti i putem elektronske pošte na adresu: v.pavlinovac@zagrebacka-zupanija.hr pri čemu je potrebno skenirati obrazac za prijavu s pečatom i potpisom ovlaštene osobe kao i sve prateće dokumente. Dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom na broju telefona 01/6311-764, a tekst javnog poziva i prijavne obrasce možete pronaći ispod teksta.


Tagovi

Zagrebačka županija Općine Gradovi Javni poziv Geodetske izmjere Sufinanciranje Planirana sredstva Prijavni obrazac Prateći prilozi


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]