Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fortenova grupa
  • 17.07.2019. 10:30

Fortenova grupa prodaje 117 nekretnina, među njima i poljoprivredna zemljišta

Na prodaju je ponuđeno 117 nekretnina, među njima i poljoprivredna zemljišta Belja, PIK-a Vinkovci, VUPIK-a, PIK-a Vrbovec...

Foto: fortenova.hr
  • 4.621
  • 586
  • 0

Više od stotinu nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija Fortenova grupe stavljeno je u prodaju. Među njima i to diljem zemlje, ima različitih poljoprivrednih i građevinskih zemljišta, kao i nekadašnjih farmi za tov junadi ili pilića.

Kako navode na svojoj stranici, ponude za kupnju nekretnina će se zaprimati u dvije faze. U prvoj fazi, u razdoblju od 15. srpnja do 16. rujna 2019. godine, prikupljaju se neobvezujuće ponude, dok će proces zaprimanja obvezujućih ponuda trajati od 30. rujna do 30. listopada 2019. godine.

"Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija Grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Ponuda nekretnina za prodaju će se redovito ažurirati te će stranica biti nadopunjena novim sadržajem.

Nekretnine namijenjene prodaji na stranici su podijeljene prema kategorijama: rezidencijalne, komercijalne, zemljišta i ostale nekretnine. Za svaku nekretninu koja se stavlja u promet dostupan je detaljan opis stanja i uvjeta prodaje, zajedno s početnom cijenom, kao i upute o načinu slanja ponude za konkretnu nekretninu. Dodatno, za objekte namijenjene prodaji, unaprijed je definiran datum i vrijeme u kojem će se objekt moći obići i razgledati", objavila je Fortenova grupa. 

Prosječna cijena kupljenih oranica lani iznosila 24.347 kn/ha

Na prodaju su, uz građevinska zemljišta, dana i poljoprivredna zemljišta Belja, PIK-a Vinkovci, PIK-a Vrbovec, VUPIK-a... Primjerice, na prodaju se nudi poljoprivredno zemljište nekadašnje svinjogojske farme površine 343096 m² koje se sastoji od tri međusobno povezane katastarske čestice nepravilnog oblika, izdužene u smjeru zapad-istok. "Predmetna nekretnina se nalazi zapadno od naselja Bilje u Baranji. Smještena je u okruženju poljoprivrednih i šumom obraslih površina, u prostoru između nekadašnje peragradske farme Kokingrad, slijepih rukavaca starog toka rijeke Drave te nekadašnjeg kompleksa klaonice, a zapadno uz željezničku prugu Osijek - Beli Manastir", navodi se između ostalog. 


Tagovi

Fortenova grupa Nekretnine Prodaja Poljoprivredno zemljište


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]