Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencija navodnjavanja
  • 02.12.2015. 08:10

Financiranje navodnjavanja na otvorenom

U Koprivničko-križevačkoj županiji do kraja ove godine, traje natječaj za subvencioniranje navodnjavanja na otvorenim poljoprivrednim zemljištima.

Foto: eu-projekti.info
  • 271
  • 39
  • 0

Koprivničko-križevačka županija raspisala je javni poziv za subvencioniranje poticanja navodnjavanja na otvorenom poljoprivrednom zemljištu.

Podnositelji zahtjeva mogu biti fizičke i pravne osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima i imaju prebivalište odnosno sjedište na području Koprivničko-križevačke županije.

Najviši iznos subvencije je 20 tisuća kuna

Subvencionirati će se troškovi kupnje novog sustava za navodnjavanje u iznosu od 25% nabavne vrijednosti, ali maksimalno 20.000,00 kuna po podnositelju zahtjeva PDV se ne smatra prihvatljivim troškom. Prihvatljivi zahtjevi za subvencioniranje su samo oni koji nisu subvencionirani od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i mjerama propisanim Programom ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. - 2020.

Potrebna dokumentacija

  • Dokaz o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, primjerice, kopija rješenja o upisu u upisnik, kopija zelene iskaznice, potvrda o upisu u upisnik koju je izdala Agencija za plaćanja ili kopija zahtjeva za izravnu potporu u tekućoj godini s prijemnim štambiljem Agencije za plaćanja,
  • Kopija računa o kupnji sustava za navodnjavanje na otvorenom poljoprivrednom zemljištu,
  • Dokaz o plaćenim računima,
  • Kopija žiro računa s IBAN-om i
  • Izjava da korisnik nije u sustavu PDV-a.

Način plaćanja

Zaključak o isplati subvencije donosi župan Koprivničko-križevačke županije, na temelju kojega će županijski Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, izvršiti isplatu podnositeljima zahtjeva. Ukoliko korisnik subvencije nije platio dobavljaču dio ili cijeli iznos po ispostavljenom računu, Koprivničko-križevačka županija iznos dodijeljene subvencije plaća direktno dobavljaču i to putem cesije u korist izdavatelja računa.

Načini i rokovi podnošenja zahtjeva

Ispunjeni zahtjev i potrebna dokumentacija mogu se donijeti osobno ili poslati preporučenom pošiljkom do 30. prosinca 2015. godine na adresu: Koprivničko-križevačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, 48000 Koprivnica, Nemčićeva 2, s naznakom T-100014.

Nepotpuni zahtjevi, kao i oni uz koje nije priložena sva dokumentacija, neće se razmatrati. Detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 658-189 ili putem e-maila: zlatko.dudas@kckzz.hr.

Obrazac zahtjeva i izjavu o PDV-u možete preuzeti i ispod ovoga teksta.

Foto: eu-projekti.info


Dokumenti


Tagovi

Nabavna vrijednost Cesija Koprivničko-križevačka županija Nepotpuni zahtjevi Javni poziv Sustav navodnjavanja Prihvatljivi troškovi Europski poljoprivredni fond Zelena iskaznica Kopija računa PDV Obrazac zahtjeva Izjava


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.


Partner

Koprivničko-križevačka županija

Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: +385 (0) 48 658 135, e-mail: denis.maksic@kckzz.hr web: http://kckzz.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]