Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show Osijek
  • 29.08.2014. 10:50

Farm Show otvorio vrata posjetiteljima!

Započeo prvi Farm Show Osijek!

  • 880
  • 124
  • 0

Dan kada je Farm Show po prvi puta otvorio svoja vrata, pamtit će mnogi, a najviše struka. Iz Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH nadaju se da je ovo tek prva u nizu godina kada će svoja dostignuća u tehnologiji, po uzoru na europske tvrtke koje se bave prodajom mehanizacije i poljoprivredne opreme, predstaviti profesionalnim poljoprivrednim proizvođačima.

Otvorenje Farm Show-a

Događaj koji će Osijeku i široj okolici, kao središtu poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, po prvi put predstaviti poljoprivredu u drugom svjetlu, hvalevrijedan je projekt prvenstveno 18 združenih tvrtki, koje će svojim zajedničkim djelovanjem pokazati što znači za poljoprivredne proizvođače dobar, kvalitetan i učinkovit stroj.

Inače, u zadnjih nekoliko godina, prodaja traktora drastično je pala, a bez ovakvih manifestacija, malo je nade u pozitivan pomak. Stoga, ukoliko se profesionalno bavite poljoprivredom, ne možete pogriješiti ako se danas, sutra ili preksutra pojavite na čepinskom aerodromu.

U kratkom razgovoru na samom Sajmu, Matija Bibić, voditelj prodaje Agronoma izrazio je zadovoljstvo organizacijom prvog Farm Show-a i dosadašnjim odazivom ljudi, no s obzirom da pokrivaju cijelu Hrvatsku, očekuju veći broj posjetitelja među kojima i veliki broj profesionalnih poljoprivrednih proizvođača.

Vrata su otvorena svima, vrijeme kreće sad!


Fotoprilog


Tagovi

Farm Show Osijek Udruga prodavatelja mehanizacije Struka Poljoprivreda Dostignuća Tehnologija Projekt Prodaja traktora Združene tvrtke


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije