Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt d.o.o
  • 24.08.2021. 12:00

Euromarktu priznanje za najznačajniji napredak Manitou zastupnika

Šestogodišnjim je vrijednim zalaganjem djelatnika Euromarkta tako Manitou došao na vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s 40 posto udjela u prodaji.

Foto: Euromarkt
  • 793
  • 179
  • 0

Tvrtka Euromarkt d.o.o proglašena je zastupnikom koji se najviše razvio u jugoistočnoj Europi, odnosno napravio najznačajniji napredak u smislu organizacije i udjela na tržištu u prodaji proizvoda vodećeg svjetskog proizvođača utovarivača Manitou.

Naime, suradnja ove dvije tvrtke započela je 2015. godine kada Manitou još nije bio značajno pozicioniran na hrvatskom tržištu s obzirom na to da gotovo deset godina nije imao ovlaštenog zastupnika u našoj zemlji. 

Stvari su se u tih šest godina značajno promijenile, pa je trenutno ovaj francuski proizvođač vodeći na hrvatskom tržištu s 40 posto udjela u prodaji utovarivača. 

Servisere obučavaju u Francuskoj 

Osvajanju ovog značajnog priznanja svakako je doprinijela i Euromarktova najrazvijenija servisna mreža koja se sastoji od 22 servisera na pet lokacija (Zagreb, Šibenik, Kutina, Vinkovci i Donji Miholjac) što im omogućava brzu intervenciju u slučaju kvara. 

Njihovi serviseri pohađaju posebne obuke za servis teleskopskih utovarivača u tvornici u Francuskoj, gdje uče kako se koristiti Manitou dijagnostikama te kako se otklanjaju eventualni kvarovi na strojevima.

Suradnja ove dvije tvrtke započela je 2015. godine (foto: Euromarkt)

Na obukama ne uče samo teoriju, nego na strojevima u sklopu trening centra vježbaju naučeno. Također, na treninzima uče kako ispravno koristiti servisnu dokumentaciju te dijagnostički uređaj koji im pomaže u bržoj i kvalitetnijoj detekciji problema.

Glavna servisna radionica koja se nalazi u Zagrebu opremljena je svim potrebnim dijagnostičkim uređajima, servisnim alatima te rezervnim dijelovima za brz servis strojeva. 

"Budući da Manitou ima najbolje teleskopske utovarivače, želimo da ima i takvu servisnu podršku", istaknuo je Ilija Jagodin iz Euromarkta.

Najfrekventnije dijelove imaju uvijek na skladištu u Zagrebu, a oni dijelovi koji nisu trenutno dostupni na skladištu, za manje od 18 sati dostavljeni su u Zagreb izravno iz tvornice u Francuskoj.

Euromarkt servisni stručnjaci na intervencije izlaze u istom danu, bez obzira na lokaciju klijenta!

Dodajmo još na kraju, osim teleskopskih utovarivača s kojima je lider na svjetskom tržištu i s udjelom od 33 posto u prodaji novih, Manitou u svom prodajnom programu nudi i terenske viličare te mini i zglobne utovarivače.


Tagovi

Euromarkt d.o.o Manitou Nagrada Utovarivači


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]