Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 29.03.2018. 09:00

Euromarkt na Bjelovarski sajam dovozi moćne Manitou, Hyster i XCMG strojeve!

Četvrtu godinu za redom tvrtka Euromarkt d.o.o. iz Zagreb sudjelovat će na Bjelovarskom sajmu te će predstaviti tri proizvođača za koje su jedini ovlašteni zastupnici u Hrvatskoj: Manitou, Hyster i XCMG.

Foto: Euromarkt
  • 729
  • 81
  • 0

Četvrtu godinu za redom tvrtka Euromarkt d.o.o. iz Zagreb sudjelovat će na Bjelovarskom sajmu koji se održava u Gudovcu te će predstaviti tri proizvođača za koje su jedini ovlašteni zastupnici u Hrvatskoj: Manitou, Hyster i XCMG.

U Gudovcu će biti predstavljen Manitou teleskopski utovarivač MLT 840-145 PS+ Elite te čeoni plinski viličar Hyster H2.0FT.

Manitou MLT 840-145 PS+ Elite je jedan od najprodavanijih modela ovog francuskog proizvođača teleskopskih utovarivačakoji su specijalizirani za rad u poljoprivredi. Visina dizanja od 7,55 metara i nosivost od 4.000 kg zadovoljava potrebe velike većine poljoprivrednika te je iz tog razloga vrlo tražen. John Deere motor sa 141 konjskih snaga te automatski hidrodinamički prijenos izvrsno su upareni tako da je utovarivač vrlo ugodan i snažan u radu.

U videu pogledajte sve o Manitou teleskopskom utovarivaču nove generacije!

Čeoni plinski viličar Hyster H2.0FT

Drugi stroj koji će biti predstavljen je čeoni plinski viličar Hyster H2.0FT koji je idealan za svakodnevnu manipulaciju teretom maksimalne težine 2.000 kg. Visina dizanja od 3,3 m idealna je za utovar i istovar robe iz kamiona te skladištenje robe. Hyster je američki proizvođač viličara sa tradicijom duljom od 80 godina, a viličare karakterizira robusnost, izdžljvost, jednostavnost održavanja i korištenja te tvorničko jamstvo od čak 36 mjeseci ili 6.000 radnih sati.

Pogledajte kako radi čeoni viličar Hyster XT!

Euromarkt vas poziva da posjetite njihov izložbeni prostor na 21. proljetnom bjelovarskom sajmu na poziciji 5D kako bi se uvjerili u kvalitetu izloženih strojeva! 

Za više informacija obratite se tvrtki Euromarkt na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Euromarkt Bjelovarski sajam Gudovac Manitou teleskopski utovarivač Hyster viličar


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]