Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada
  • 11.03.2019. 13:30
  • Istarska, Polje Čepić

Entrada sve jača: Počinju s distribucijom Kioti traktora 28-130 KS!

Tvrtka Entrada d.o.o. postala je generalni zastupnik za jedan od najjačih svjetskih brendova - Kioti. Radi se o proizvođaču sa 80-godišnjom tradicijom u proizvodnji traktora koji trenutno koristi najmodernije strojeve i najnaprednije tehnologije!

Foto: Blanka Kufner
  • 5.366
  • 305
  • 0

U Istri, nedaleko mjestašca Kršan, u Polju Čepić, održala se prezentacija Kioti traktora. Tvrtka Entrada d.o.o. postala je generalni zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Srbiju za jedan od najjačih svjetskih brendova - Kioti. Time će i službeno započeti s distribucijom novog brenda na navedenim područjima.

Vlasnik tvrtke Entrada, Josip Kontuš, kako pravom domaćinu i nalikuje, svakog pridošlog ponaosob je pozdravio, a gostiju je bilo sa svih strana Hrvatske, ali i šire - Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Albanije. Od prisutnih možemo istaknuti domaćine - predstavnike tvrtke Entrada d.o.o., Josipa Kontuša sa sinovima Damirom i Kristijanom; Tomicu Črnca, izvršnog direktora u Labinprogres-TPS d.o.o.; Damira Sirotića, predstavnika HGK-ŽK Pula; Valtera Glavičića, gradonačelnika Labina te mnoge druge

cd
Tvrtka Entrada d.o.o. postala je generalni zastupnik marke Kioti za Hrvatsku

Ugovor o ekskluzivnoj distribuciji Kioti traktora

Kioti je renomirani proizvođač traktora sa sjedištem u Južnoj Koreji koji, iako do sada nije bio toliko prisutan na našim prostorima, djeluje globalno i svoje proizvode plasira na svim kontinentima i značajnijim svjetskim tržištima, a vlastite pogone, osim u domicilnoj Južnoj Koreji, ima i u Americi, ali i u Nizozemskoj. Radi se o proizvođaču s 80-godišnjom tradicijom u proizvodnji traktora koji trenutno koristi najmodernije strojeve i najnaprednije tehnologije u svom proizvodnom procesu. Time postiže iznimnu kvalitetu proizvoda, a upravo se ta karakteristika najčešće veže kao sinonim za Kiotijeve proizvode.

Nakon više od godine dana priprema, međusobnih posjeta i razgovora s renomiranim južnokorejskim proizvođačem, sklopljen je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji čime društvo Entrada, nakon akvizicije Labinprogresa, čini još jedan veliki iskorak u svome poslovanju te proširuje svoju ponudu u kojoj je sada moguće pronaći traktore i druge poljoprivredne strojeve u rasponu snage od 3 KS do 130 KS.

Traktori od 25 do 130 KS

Asortiman Kioti proizvoda čine traktori snage od 25 KS do 130 KS podijeljenih u nekoliko serija, koji sa svojom bogatom serijskom opremom, različitim opcijama, ali i paletom priključaka, mogu zadovoljiti potrebe gotovo svakog poljoprivrednika, pa i puno više od toga. Svi su traktori usklađeni i homologirani po najnovijim europskim normama, krase ih moderni dizel motori s vrlo niskom emisijom štetnih plinova, niskom razinom buke i vrlo ekonomičnom potrošnjom, a standardno će se na tržištu nuditi uz trogodišnju garanciju, što je samo još jedan dokaz kvalitete istih.

Prezentaciji su prisustvovali brojni distributeri, dileri, postojeći i potencijalni kupci iz zemlje i regije koji su se na licu mjesta mogli upoznati s novom ponudom.

Entrada Kioti traktorima zaokružila ponudu

Za ovakav program odlučili smo se iz razloga kako bi s ovom ponudom imali jednu zaokruženu priču, jednu ‘gamu’. S ponuđenim snagama motora možemo zadovoljiti ne samo male poljoprivrednike, već i velike proizvođače hrane, komunalne tvrtke te mnoge druge subjekte. Taj je program pogodan za sve djelatnosti. Trenutno imamo dva traktora za komunalne djelatnosti koji su potpuno opremljeni svim potrebnim priključcima (prednja hidraulika, prednja ralica, rasipač soli i pijeska odjednom, razni malčeri za sve vrste terena, prikolice i ostalo) te sva distribucija ide preko Entrade. Tu su nadalje programi motokultivatora, programi za maslinarstvo/voćarstvo/vinogradarstvo, program brodskih motora, u Entradi svaki potencijalni kupac može za sebe naći ono što je upravo njemu potrebno", rekao je Josip Kontuš te nastavio:

dc
U Entradi svaki kupac može naći ono što mu treba

"Na programu Kioti radili smo otprilike godinu i pol dana. ‘Snimali’ smo sve proizvođače, ali odlučili smo se za ovaj brend iz jednog razloga, a to je kvaliteta. Kioti program je poznat u cijelom svijetu te smo donijeli odluku o dugoročnoj suradnji s upravo tim proizvođačem. Oni proizvode kompletno sve i kao takvi daju garanciju od tri godine pa i veću. Zastupnici smo za cijelu regiju s mogućnošću proširenja i na druge zemlje. Posebno bih želio naglasiti da mi s našim kapacitetima možemo proizvoditi priključke za Kioti traktore, a to su svi oni prije nabrojeni. Izlazimo na tržište s kompletnom gamom traktora od 28 KS do 130 KS sa svim mogućim priključcima i uslugom servisa.”

Nadalje Kontuš naglašava da predstavnici Kiotija dolaze u Hrvatsku kako bi održali seminare na kojima će se obučavati serviseri za cijelu regiju. Sve se radi paralelno, a prvo mora postojati logistika. "Servis, rezervni dijelovi, općenito kvalitetna podrška kupcu zapravo prodaje traktor, a to je ono što je tvrtka Entrada d.o.o. sposobna pružiti. Kod nas je sve objedinjeno i potencijalni kupci nam se mogu obratiti s punom povjerenjem."

Kioti program na Proljetnom bjelovarskom sajmu!

Nakon ove prezentacije u svom sjedištu, Entrada namjerava Kioti program predstaviti na proljetnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu koji se održava krajem ožujka, kao i na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se odvija sredinom svibnja.

Kioti traktori su prvenstveno izuzetno kvalitetni, robusni su, ali opet dovoljno prostrani. Dizajn je izvrsno spojen s praktičnošću i funkcionalnošću. Ti traktori su poprilično kompaktni u svojoj kategoriji i snazi, a istovremeno izuzetno okretni. Razmak od tla je prilično visok što omogućava kretanje na raznim konfiguracijama terena te imaju vrlo uzak krug zakretanja što je izvrsno kada se radi na manjim parcelama. Ono što ih posebno izdvaja od ostalih traktora, pogotovo kada govorimo o onim manjima (30-50 KS), je to što su dosta dobro opremljeni - svi imaju po 4 standardna hidraulična izvoda, imaju ventil i joystick za upravljanje prednjim utovarivačem, sve manje serije imaju mogućnost srednjeg izlaznog vratila. Smatram da su to komponente koje su kupcima vrlo zanimljive, objasnio je direktor Labinprogresa Tomica Črnac.

Zašto baš Kioti?

"Odnos cijene i kvalitete koji taj brend može ponuditi je zaista vrlo, vrlo dobar. To je bio ključni element za odabir dobavljača. Još jedna velika prednost Kiotija u odnosu na druge proizvođače koji nisu locirani u Europi je ta što oni imaju svoj logistički centar na našem kontinentu gdje postoji zaliha traktora, ali i svih rezervnih dijelova. Na taj način je postprodaja, koja je izuzetno važna, izvrsno organizirana. Na taj segment kupci danas prilikom kupnje sve više obraćaju pažnju", rekao je Črnac koji za kraj dodaje: "Najnovija poslovna odluka o proširenju ponude i zastupanju Kioti programa još je jedan potez u cilju približavanja novom segmentu kupaca, odnosno jačanja tržišne pozicije i boljeg pozicioniranja, što bi trebalo donijeti i pozitivan sinergijski efekt na cjelokupno poslovanje grupe Entrada."

dc
Unutrašnjost Kioti traktora

"Prezentacija je bila vrlo informativna i izuzetno nam je drago što smo ju imali prilike odslušati. Inače, mi s tvrtkom Labinprogres imamo kontakt već 25 godina i vrlo dobro surađujemo te ćemo vjerojatno i s novim programom zajedno napredovati. Smatramo da je kvaliteta Kioti traktora usklađena s cijenom tako da se dobiva velika vrijednost za određenu svotu novca. Garancija od tri godine je dobra, a Labinprogres i Entrada već su poznati po tome što imaju svoj servis. To je zaista veliki plus", izjavio je Jetmir Kazazi koji je stigao s Kosova, a predstavljao je tvrtku “Haxhijaha” iz Rahoveca.

"Sviđa mi se ekološka komponenta, niska emisija ispušnih plinova. Norme su svakim danom sve zahtjevnije i čini mi se da je po tome Kioti ispred svoga vremena", rekao je jedan od posjetitelja.

Bogat prodajni program

Tvrtka Entrada u svom prodajnom programu zastupa najpoznatije svjetske proizvođače motora, motokultivatora, brodskih motora, elektroagregata, motornih pila, kosačica i opreme s kojima ima stalne ugovore o zastupanju. Partnerske odnose i statuse, osim s Lombardinijem, ima i sa sljedećim tvrtkama: Kohler Engines, Campagnola, Lombardini Marine, Labinprogres, Goldoni, Linz Electric, Husqvarna i sada Kioti.

U sklopu osiguranja kvalitete usluge poseban naglasak stavlja se na razvoj usluge servisa i tehničke podrške te konstantnu edukaciju i usavršavanje djelatnika. Danas je Entrada-servis. naglašavaju, jedan od najkvalitetnijih i najopremljenijih servisa u cijeloj regiji, a u svakom trenutku na skladištu imaju raspoložive dovoljne količine robe i za najzahtjevnije korisnike. Od malog servisa s jednom osobom, preko prodaje rezervnih dijelova do ekskluzive Lombardini programa te ovog najnovijeg, Kioti, tvrtka je narasla na oko 130 ljudi, a i dalje raste.


Fotoprilog


Tagovi

Entrada Kioti Traktor Poljoprivredni strojevi Josip Kontuš


Autorica

Blanka Kufner

Više [+]

Završila je Upravno pravo i Menadžment u turizmu, a posebno ju zanimaju teme vezane uz ruralni i održivi turizam te sve što se tiče ekologije i očuvanja prirode. Misao vodilja: "Čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku - prirodu nismo naslijedili od predaka, nego posudili od unuka."


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije