Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rabljeni strojevi
  • 05.08.2022. 12:00

E-FARM.COM: Budućnost kupovine rabljenih strojeva odavno je počela

Njemačka platforma E-FARM.COM za online trgovinu od 2015. godine olakšava kupoprodaju rabljene poljoprivredne mehanizacije. Novost je da su tisuće poljostrojeva ovog internetskog servisa odnedavno i nama dostupni.

Foto: E-FARM.COM
  • 1.578
  • 210
  • 0

Oni povezuju prodavatelje mehanizacije s poljoprivrednicima kroz jedinstvenu online trgovinu E-FARM.COM, a koja je odnedavno dostupna i na regionalnom tržištu.  

Njihova ponuda obuhvaća tisuće traktora, kombajna, balirki i brojne druge opreme više od 800 različitih dilera, partnera ove mreže. Tako omogućuju poljoprivrednicima priliku povoljnije kupnje uz niz usluga koje tradicionalni prodavatelji ne nude. Počeli su s radom još 2015. godine u Njemačkoj, danas djeluju i u Srbiji. 

Ako ste pronašli odgovarajući stroj na ovoj mreži, a niste sigurni kako kontaktirati prodavatelja, možete stupiti u kontakt s timom za podršku ove trgovine i dobiti informacije na engleskom jeziku.

Izbor strojeva sa više od 800 partnerskih distributera 

Modela je puno, a ovaj internetski alat pruža različite mogućnosti pretrage i filtriranja sadržaja. 

Sigurnost kroz inovacije

"Jamčimo sigurnost i pouzdanost u zahtjevnim vremenima. To nam je prioritet", kaže prodajni savjetnik Nemanja Arsić iz E-FARM.COM, zadužen za tržišta balkanske regije.

"S neutralnom inspekcijom strojeva prije kupovine, od strane našeg partnera tvrtke DEKRA, možemo osigurati da nema neugodnih iznenađenja nakon što se kupovina završi", pojašnjava ovaj konzultant. 

Nakon završetka detaljnog pregleda i probne vožnje, kupac dobiva izvješće o inspekciji na više stranica s puno detalja, fotografija i video zapisa. To, dodaje, omogućava da s povjerenjem kupujete strojeve iz inozemstva.

Spremni isprobati? Na https://e-farm.com/ ćete pronaći kvalitetne strojeve koji odgovaraju vašim potrebama - po najboljoj cijeni.

Navodi Arsić i da je posebno u vrijeme Covida, još jedna prednost njihove inspekcije postala očita. "Mnogi moji kupci su jednostavno bili sretni što su mogli zadovoljiti svoje potrebe za strojevima unatoč ograničenjima, bez potrebe napuštanja svojih imanja", dodaje. 

Laka pretraga željenih modela 

Platforma također osigurava sigurnost plaćanja.

"Shvaćamo da nitko ne voli prenositi velike iznose novca nepoznatim dilerima strojeva u inozemstvu. Tako E-FARM.COM stupa kao ugovorni partner i snosi sve rizike kupovine", naglašava Arsić.

Transport postaje jednostavan i lak

Dodatna pogodnost za kupce jest i transport kupljene mehanizacije širom Europe, po atraktivnim cijenama, kazuje naš sugovornik i naglašava da su unatoč ograničenom kretanju i dužim vremenima dostave tijekom posljednje dvije godine, posebno u pograničnom prometu, svi strojevi kupljeni preko E-FARM.COM stigli do svog kupca u uobičajenim rokovima isporuke bez ikakvih problema.

"Posebno u izazovima sadašnjeg vremena, pokazalo se da svojim pristupom idemo putem otpornim na krize. Budućnost kupovine rabljenih strojeva odavno je počela. Drago mi je što vidim da naše usluge pomažu poljoprivrednicima izbjeći zastoje", naglašava Nemanja Arsić.

Strojevi stižu sigurno na danu adresu

Za više dodatnih informacija, obratite se na dolje navedene kontakte.


Fotoprilog


Tagovi

E-FARM.COM Nemanja Arsić Polovna mehanizacija Kupovina Transport mehanizacije Online trgovina Rabljeni poljostrojevi


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

E-FARM RH

Kleine Reichenstrasse 1, 20457 Hamburg, Njemačka
tel: +381 63 1032440, e-mail: nemanja.arsic@e-farm.com web: https://e-farm.com/en/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]