Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HŠPSS
  • 07.03.2018. 16:30

E-cofarm: poljoprivredna praksa koja štiti okoliš od onečišćenja

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba partner je u provedbi Erasmus + projekta E-cofarm

  • 135
  • 9
  • 0

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba partner je u provedbi Erasmus + projekta E-cofarm. Tema Eco Friendly Farming For Future (E-COFARM) projekta je provođenje poljoprivredne prakse koja štiti okoliš od onečišćenja koja nastaju u poljoprivrednoj proizvodnji prilikom upotrebe gnojiva, navodnjavanja te primjenom sredstava za zaštitu bilja.

U projektu će se provesti edukacija poljoprivrednika o poljoprivrednim praksama korisnim za okoliš u skladu s pripadajućom legislativom EU. Izradit će se tematski moduli za edukaciju poljoprivrednika na svim jezicima država partnera projekta, nakon čega će se navedeni moduli objediniti i urediti te kao takvi uključiti u izradu knjige - priručnika za poljoprivrednike.

Svaki partner dobio je za zadatak izraditi po jedan tematski modul izobrazbe poljoprivrednika (e-modul), a HPŠSS kao partner na projektu iz Hrvatske ima zadatak nakon pripreme navedenih modula edukacije od ostalih partnera iste obraditi te pripremiti, nakon čega će napisati knjigu - priručnik za poljoprivrednike, za čime slijedi zadatak podjele pisanih materijala poljoprivrednicima uz informiranje i educiranje istih na navedenu tematiku projekta.

Foto: Pixabay/go_see


Tagovi

HŠPSS Eco friendly E-cofarm Projekt


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]