Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sretna Nova
  • 01.01.2022. 07:00

Dragi naši, sretna Nova 2022!

Hvala vam na još jednoj godini povjerenja.

Foto: Depositphotos/valio84sl
  • 182
  • 97
  • 4

Dragi Agroklubovci, 

sretna Nova 2022. godina. Želimo Vam zdravlja, sreće, ljubavi, dobrih prinosa i uroda, prihoda, tržišta sa što manje poremećaja i izostanak elementarnih nepogoda. Rekli bismo za posljednja dva, da se ne ponovi ono što nas je pogodilo u godini koju smo ispratili. 

Nije vam išla na ruku, izazovna je bila na svakom svom koraku, no baš takva kakva je bila, zasigurno nas je osnažila i naučila hrvati se s nedaćama koje se, činilo se, samo izmjenjuju. Puno je toga što se mora mijenjati, ne samo u našoj poljoprivredi.

Na razini Europske unije pokrenuta su pitanja pravednije raspodjele potpora (stalna kritika da veliki uzmu većinu, malima ostanu mrvice), upozorava se da je teško konkurirati proizvodima s drugih svjetskih tržišta gdje standardi kvalitete i sigurnosti hrane nisu visoki kao u EU, obećanja da će se raditi na tome da se poljoprivrednicima osiguraju uvjeti za pristojna primanja, ne nedostaje.

Ipak se kreće, rekao bi Galileo Galilei. Da ne odem u patetiku jer nje je ionako previše, hvala vam na godinama povjerenja, poticaju da budemo što bolji, zahvalama, ali i kritikama. Na divnim riječima koje ste nam uputili tijekom božićnih blagdana. 

"Hvala na svemu što radite za nas seljake", tek je jedna od njih. Trudit ćemo se i dalje, u suradnji s vama, opravdati dano nam povjerenje. 

Elementarne nepogode, poremećaj tržišta - što je još obilježilo 2021?

Još jednom, svako dobro i sve najbolje u 2022. godini želi Vam ekipa Agrokluba! 


Tagovi

Nova godina 2022 Čestitka Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/