• Izolirka
  • 09.03.2016. 08:30

Dolazi proljeće - vrijeme je za radove!

Važno je odabrati pravo mjesto gdje možete na jednom mjestu nabaviti sve što vam je potrebno za proljetne radove.

  • 1.398
  • 142
  • 0

Dugo očekivano sunce razveselit će mnoge majstore, bilo profesionalne ili one samouke, jer dolazak lijepog vremena i proljeća zasigurno je dobar znak za početak vanjskih, ali i unutarnjih radova. Toplije vrijeme nakon dugog i hladnog razdoblja idealno je za održavanje ili pripremu okućnice kada bi zablistala s prvim zrakama sunca.

Akcijske proljetne cijene

Mineralna masa za lijepljenje- 42,50 kn/pak

Prije nego što započnete s radovima bilo bi dobro napraviti plan, odrediti što točno želite raditi, što radovima možete poboljšati, što vam je sve potrebno za posao i koliko ste spremni investirati. Naravno, važno je odabrati i pravo mjesto gdje možete na jednom mjestu nabaviti sve što vam je potrebno kako biste kvalitetno i dobro obavili posao.

Izolirka, tvrtka s najvećom ponudom materijala za građenje u Slavoniji i Baranji, i ovog je proljeća za vas priredila najkvalitetnije proizvode. Izolirka je po akcijskim cijenama na svojim policama, između ostalog, izdvojila unutarnje i vanjske boje, ljepilo za stiropor, rigips ploče, staklenu vunu, laminat, podne drvene ploče, daske za terasu i ukrasni kamen. Ispod članka možete pogledati letak s kompletnom izdvojenom akcijskom proljetom ponudom.

Bez alata nema zanata

Putem internet stranice www.izolirka.hr možete pretražiti bogatu ponudu po sljedećim kategorijama:

Katalog proizvoda omogućava da korisnici sami online slože svoju ponudu u nekoliko koraka, a nakon toga roba je spremna za isporuku, u najkraćem mogućem roku.

Ispod članka možete pogledati letak s kompletnom izdvojenom akcijskom proljetom ponudom.

Za više informacija o proizvodima možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Izolirka Proljetni radovi Unutarnji radovi Vanjski radovi Okućnica Izolacije Fasada Alati Gradnja


Autorica

Martina Gavran

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izolirka d.o.o.

J.J. Stossmayera 348b, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 91 310 0026, e-mail: [email protected] web: http://www.izolirka.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sunčanice i ja pozdravljamo sve agroklubovce.