Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija
  • 25.09.2017. 12:30

Dokapitalizacija Petrokemije: završeno prikupljanje ponuda

Ponude potencijalnih investitora su dostavljene u Centar za restrukturiranje i prodaju i Ministarstvo državne imovine na daljnji postupak, navode u Petrokemiji.

  • 331
  • 16
  • 0

Nastavno na iskazani indikativni interes u dokapitalizaciji Petrokemije d.d. u Društvu je u periodu od 10. srpnja do 31. kolovoza 2017. provedena dubinska analiza od strane zainteresiranih potencijalnih investitora. Nakon završetka procesa dubinskog snimanja pozvani su zainteresirani investitori da daju obvezujuće ponude sukladno Programu restrukturiranja Petrokemije d.d. - Konkretizacija prijedloga koncepta restrukturiranja dokapitalizacijom uz privatnog investitora do 22. rujna 2017., navode iz Petrokemije.

Nastavno na javno objavljeni Poziv za dostavu obvezujućih ponuda u dokapitalizaciji Petrokemije d.d. Društvo je do roka iskazanog u Pozivu i obavijesti o produženju roka za ponude zaprimilo obvezujuće ponude nekoliko zainteresiranih ponuđača.

"Ponude potencijalnih investitora su dostavljene u Centar za restrukturiranje i prodaju i Ministarstvo državne imovine na daljnji postupak", zaključuju u Petrokemiji.

Foto. Petrokemija.hr


Tagovi

Petrokemija Dokapitalizacija Ponude


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer